ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2554
EURO
37,0018
ALTIN
3.025,23
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Arama Kurtarma Ekipleri Deprem Bölgesinde

Arama Kurtarma Ekipleri Deprem Bölgesinde

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen depremlerin ardından harekete geçen Beylikdüzü Belediyesi Nefes Arama-Kurtarma ekibi enkaz altında kalan çok sayıda kişiyi kurtardı. Hatay-İskenderun’da yapılan çalışmaların titizlikle sürdüğünü dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Umutla, inançla ve çabayla bir mucize daha gerçekleşti. Kalbimiz sizinle. İyi haberlerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.    

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve çevre illerde de yıkımlara yol açan depremlerin ardından teyakkuza geçen Beylikdüzü Belediyesi Nefes Arama-Kurtarma ekibi enkaz altında kalan çok sayıda kişiyi kurtardı. Hatay-İskenderun’da yapılan çalışmalar sonucu kurtarılan kişiler tedavileri yapılmak üzere sağlık ekiplerine teslim edildi. Arama kurtarma ekiplerinin çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Umutla, inançla ve çabayla bir mucize daha gerçekleşti. Beylikdüzü’nden yola çıkan arama kurtarma ekibimiz Hatay’da bir vatandaşlarımızı enkazdan kurtarmayı başardı. Kalbimiz sizinle. İyi haberlerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.         

İş makineleri bölgeye sevk edildi

Öte yandan depremin olduğu andan itibaren yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi deprem bölgesine gönderdiği çadır ve temel ihtiyaç malzemelerinin yanı sıra arama-kurtarma çalışmalarına destek olmak için çok sayıda aracı bölgeye sevk etti. Aralarında minibüs, kamyon, otomobil, kamyonet,  lowbet, ekskavatör, beko loder ve vincinde bulunduğu araçlar bölgeye hareket etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.