ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Barış Mahallesi Sakinlerine Pazar Alanı Müjdesi

Barış Mahallesi Sakinlerine Pazar Alanı Müjdesi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Barış Mahallesi’nde bulunan Ada 90 Sitesi’ndeki vatandaşlarla bir araya gelerek belediye tarafından yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mahalle sakinlerinin pazar alanı isteğine yanıt veren Başkan Çalık,  Rıfat Ilgaz Caddesi’ndeki çalışmaların tamamlanmasının ardından pazar alanının yapılacağını söyledi.

İlçede yaşayan vatandaşlarla mahalle toplantılarında sık sık bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, bu kez Barış Mahallesi’nde bulunan Ada 90 Sitesi sakinleriyle buluştu. Toplantıya belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri de katıldı. Oldukça yoğun katılımın olduğu toplantıda, Belediyenin ilçe genelinde ve mahallede yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Çalık, vatandaşların öneri ve isteklerini dinleyip sorularını yanıtladı. Vatandaşların her birini dikkatle dinleyen Başkan Çalık, gelen talepleri de ilgili birimlere aktardı.

“Yağmurdan ve güneşten korunan bir kapalı pazar alanı olacak”

Mahalle sakinlerinin pazar alanı isteğinin en kısa sürede yerine getirileceğini ifade eden Başkan Çalık, alanın Rıfat Ilgaz Caddesi üzerinde yapılacağını söyledi. Caddenin bisiklet yolları ve yeşil alanlarıyla da örnek bir alan olacağını dile getiren Başkan Çalık, “Caddenin toplam genişliği 22 metre uzunluğu ise 305 metre. Biz burada trafiğin çok rahat akabileceği bir yolun yanı sıra belli günlerde de pazar alanı olarak kullanılabilecek alanlar oluşturacağız. Konforsuz bir pazar alanından bahsetmiyorum. Üstü çelikle kapanmış, yağmurdan ve güneşten korunan bir kapalı pazar alanı olacak. Toplam 816 adet tezgâh hesaplandı. Çeliğin yüksekliği ise 5 metre olacak. Onun altında da pazarı kurmuş olacağız. Yol çalışmalarının hemen ardından pazarın kurulumuna başlayacağız.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.