ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2387
EURO
36,9943
ALTIN
3.022,69
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Gökhan Yüksel’den Görkemli Açılış

Gökhan Yüksel’den Görkemli Açılış

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde 2. Dönem için vize istediği Kartal’da Seçim Koordinasyon Merkezini yoğun katılımın olduğu bir törenle açtı.

Yüzlerce partilinin ilgi gösterdiği açılış ışık gösterileri altında yapılırken, Gökhan Yüksel’e gösterilen sevgi gerçekten görülmeye değerdi.

Eşi Sibel Yüksel ile toplanan kalabalığa seslenen Gökhan Yüksel’in heyecanı sözlerine yansırken, hiç aksaksız konuşmasına alışık olan Kartallılar, Başkanlarını ilk kez konuşmada zorlanırken görmüş oldular.

Hiç ayırt etmeden her insana ve her mahalleye hizmet ettiklerini belirten Yüksel, buna yeni dönemde de devam edeceklerini, insanların siyasi vaatlere artık doyduğunu, kendisinin vaadinin ise dostluk, arkadaşlık ve komşuluk hukuku olduğunu söyledi.

Gökhan Yüksel, kimseye haksızlık etmediklerini, Kartallıların yüzünü yere eğdirmediklerini ifade ederek, gençliğinin verdiği enerjiyle kontrollü koşuyu sürdüreceğini anlattı.

Yüksel, hiçbir arkadaşını geride bırakma lüksleri olmadığını tekrarlayarak, her bireyin kendileri için çok kıymetli olduğunu, Kartal’da birlik ve beraberliği daha da ilerletmek için elinden geleni yapacağını haykırarak, “Yola koyulalım ve hedefe varalım. Haydi Kartal Daha yapacak çok işimiz var.” Diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.