ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2357
EURO
37,0145
ALTIN
3.021,49
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Hüseyin Karakaya Gazetecileri Ağırladı

Hüseyin Karakaya Gazetecileri Ağırladı
A+
A-

Kartal Ak Parti Belediye Başkan adayı Mim. Hüseyin Karakaya, yerel gazetecilerle bir kahvaltı programı düzenledi.

Gerek mesleki deneyimi gerekse de mütevazi tavırları ile babacan bir portre çizen Mim. Hüseyin Karakaya, Belediye Başkanı seçildiğinde Kartal’ın ağabeyi olacağının sinyallerini vererek, gazetecilerin gönlünü kazanmasıyla birlikte sıra dışı bir siyasetçi olduğunu da göstermiş oldu.

Konulara olan hakimiyeti ile geçmişte yer aldığı çok değişik projeleri fazla detaya girmeden anektodlarla anlatan Karakaya, Belediyecilik konusundaki engin tecrübelerini paylaşırken, özellikle kentsel dönüşüme vurgu yaparak, “Bir kentin önce emniyetli olması gerek” dedi.

35 yıldır Kartal’da yaşadığını belirten Mim. Hüseyin Karakaya, karanlık içerisinde kalan ve içinden 5 yavru ilçe çıkararak kendisi geri kalan ilçeye hareket getirmek, cazibe merkezi olmasına ön ayak olmak istediğini belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Kartallılar kusura bakmasın önümüzdeki 5 yıl Kartal’ı şantiyeye çevireceğim. Hizmetin özü insana saygıdır. Onun için hizmete talip olduk. Gönüllere girmeye geliyoruz. Belediyelerdeki deneyimlerimi Kartal’a aktarmak istiyorum. Göreve geldikten sonra Belediyeciliği öğrenen değil, bildiğim belediyeciliği uygulamak için göreve talibim. Kartal’ı yakinen bilen biriyim. Kartal’da son 10 günde yaptığımız çalışmalarda vefayı da gördüm. Kartallılar bizi bağrına bastı.” Dedi.

Mim. Hüseyin Karakaya, deprem dönüşüme öncelik vereceğini belirterek, önceliklerinin emniyet olacağını vurgulayarak, Kartal’ın markası olan Kartalspor’u layık olduğu yere mutlaka taşıyacağını anlattı.

Kartal’ı teknoloji üssü haline getireceklerini, bununla birlikte gençlere istihdam sağlayacaklarını ifade ederek, seçilmesinin ardından Belediye çalışanlarını işten çıkaracaklarına dair dedikodulara ise şöyle yanıt verdi: “Kimsenin ekmeğiyle oynamak bize yakışmaz. Vicdanımız bunu asla kabul etmez. Zaten maharet mevcutları işten çıkarmak değil yeni çalışanlara yer açmak için çalışarak büyümektir.” Dedi.

Kahvaltının sonunda Ak Parti Kartal Belediye Başkan adayı Mim. Hüseyin Karakaya gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Dragos’ta bulunan DSİ sosyal tesislerinde yapılan kahvaltılı basın toplantısına, Ulaştırma ve Altyapı Bakan yardımcısı Osman Boyraz ile Kartal Ak Parti ilçe Başkanı Nimet Gündoğdu, SKM Başkanı Fikret Polat ile yönetim kurulu üyeleri, Meclis üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.