ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2463
EURO
37,0226
ALTIN
3.027,87
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
20°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Gökhan Yüksel Seçim Startını Verdi

Gökhan Yüksel Seçim Startını Verdi

Kartal Belediye Başkanı ve 2024 yerel seçimlerinde CHP’nin Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel seçim startını Kartal CHP ilçe merkezinde toplanan yüzlerce partilinin katılımı ile verdi.

İlçe merkezine gelişinde kendisini yoğun bir kalabalığın meşaleler yakarak karşıladığı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i sevgi gösterileri eşliğinde Kartallılar bir kez daha bağırlarına bastı.

CHP Kartal ilçe Başkanı Mert Polat tarafından karşılanan Yüksel, beraberindeki eşi Sibel Yüksel ile birlikte sakondaki yerini aldı.

İlçe Başkanı Mert Polat’ın “Kartal’ın çocuğu, Kartal’ın umudu, Kartal’ın geleceği” diye takdim ettiği Gökhan Yüksel, kürsüye gelerek satır aralarında mesajlar taşıyan çarpıcı bir konuşma gerçekleştirdi.

CHP Kartal teşkilatı içinde bu dönem küskünlerin ve kırgınların oldukça çok sayılara ulaşmasından olsa gerek, tüm teşkilatın bir ve beraber olması gerektiğini, küskünlüklerin bir kenara bırakılması ve tek bir hedefe kilitlenmelerinin gerekliliğine dair cümleler kurdu.

 “Küçükler küçüklüklerini bilecek, büyükler de büyüklüklerini gösterecekler” diyerek, partililere, geçmişte hatalar yapılmış olsa dahi artık birleşme zamanının geldiğine vurgu yaptı.

Heyecanını saklayamayan Gökhan Yüksel, “Daha çok yapacak işimiz var. Bunun için güçlü bir teşkilata ihtiyacımız var. Şahıslar elbette önemlidir. Ana asıl olan CHP’nin birlik ve beraberliğidir. Kartal’da yaptıklarımızı anlatmaya gerek yok. Onlar zaten görülüyor. Şimdi Bismillah diyerek yola çıkma zamanı. Geçtiğimiz dönemde bilindiği üzere pandemi ve arkasından gelen felaketler nedeniyle oldukça sıkıntılı günler geçirdik. Bu günler içinde elbette eksik davranışlarımız olmuştur. Elbette hatalarımız olmuştur. Ama bizler bunların üstesinden gelebilecek güce ve birikime sahibiz. CHP’nin tecrübesi buna yeterli. Biz küçüklüğümüzü bileceğiz büyüklerimizde büyüklüğünü gösterecek ve Kartal’da iktidarımızı sürdüreceğiz. Burada bulunan ve gönlü, aklı burada olan bütün yol arkadaşlarımızın enerjisinin, bilgi ve birikiminin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Buna çok ihtiyacımız var. Kimseyi geride, arkada bırakma lüksümüz yok. Kırgınlıkları ve eksiklikleri herkesin bir kenara bırakmasını istiyorum. Bir kardeşiniz bir evladınız olarak sizlerden güç alıyorum. Yolumuz açık olsun.” Diye konuştu.

Geçmiş dönemlere göre katılımın nispeten az olmasına karşın, Kartal CHP teşkilatı yine, yeniden birleşerek hedefe varabileceğinin sinyallerini de böylece vermiş oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.