ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2527
EURO
36,9972
ALTIN
3.026,84
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Kartal Belediyesi’nden ‘Doğal Temizlik ve Sağlıklı Kalmanın Yolları’ Semineri

Kartal Belediyesi’nden ‘Doğal Temizlik ve Sağlıklı Kalmanın Yolları’ Semineri
A+
A-

Kartal Belediyesi, çevre bilinci kazandırmak amacıyla ilçe genelinde uygulamaya koyduğu projelerin yanı sıra eğitim seminerlerini de sürdürüyor.

Kartal Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ile Kartal Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘Doğal Temizlik ve Sağlıklı Kalmanın Yolları’ adlı seminer, Kartal Belediyesi Ekolojik Çadır’da düzenlendi.

Kartallı vatandaşların yoğun bir şekilde katılım sağladığı seminere konuşmacı olarak katılan Dr. Zerrin Sönmez, sağlıklı bir yaşam için küçük adımlar atmanın uzun vadede büyük faydalar sağlayacağını belirtti. Önemsiz gibi gözüken, fakat hayatımızda önemli rol oynayacak küçük detayların ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı.

Seminere katılan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars, bu tarz etkinliklerin devam edeceğini belirterek, katılımcılara teşekkür etti. Kartal Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Ali Kemal Özdemir’de belediyenin yapmış olduğu çevreye yönelik projelere dair katılanlara bilgi verdi.

Seminer, Kartallı vatandaşların sağlıklı bir yaşam sürmenin püf noktaları hakkındaki merak ettikleri sorular ile devam etti. Soru-cevap bölümünün ardından Dr. Zerrin Sönmez’de tüm katılımcılara ve Kartal Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.