ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2554
EURO
37,0018
ALTIN
3.025,23
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Gakkoşlar Ak Parti Heyetini Ağırladı

Gakkoşlar Ak Parti Heyetini Ağırladı
04.05.2023 01:01
A+
A-

Elazığlılardan, Yunus Fırat Aydın’a ve Cumhur İttifakı’na tam destek

Kartal Elazığlılar Derneği, AK Partili İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Yunus Fırat Aydın’ı ağırladı.

Milletvekili Adayı Yunus Fırat Aydın’ı; Kartal Elazığlılar Dernek Başkanı Vural Alp ve yönetimi karşılarken; AK Parti’nin tanınmış simalarından Hüseyin Karakaya, Kartal Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili; Muhammer Bektaş, Kartal Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Bekir Dağ, AK Parti Aday Adayı olan; Kubilay Salihvatandaş ve Murat Çalış, AK Parti Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Çetik yalnız bırakmadı.

AK Parti Milletvekili Adayı Yunus Fırat Aydın: “Hizmette AK Parti farkı kıyaslanmaz”

Genç Milletvekili Adayı Aydın; “Hizmette AK Parti’nin kıyaslanamayacak kadar iyi olduğunu vurguladı. CHP’li belediyeler ile AK Partili belediyeleri karşılaştırdı, en azından hizmetin ne olduğunu buradan bile anlayabilirsiniz” dedi.  Seçimlerin önemini anlatırken İBB örneğini veren Yunus Fırat Aydın; İstanbul’da 28 bin sandık kuruldu. Biz 14 bin oy farkı ile kaybettik. Eğer her sandıktan bir oy alsaydık; 14 bin oy ile kazanan biz olacaktık. Dolayısı ile hepinizden ricamız şudur; gönlünü kırdığımız farkında olmadan ihmal ettiğimiz seçmenlerimize ulaşın. Bizler ev ev dolaşıyoruz ancak yetişemiyoruz. Hepiniz telefon listesinden en az 10 kişiyi her gün arayın. Onlara bu seçimin önemini anlatın. Yol yapıyoruz, köprüler yapıyoruz ama arayan bir kişiye dönemiyoruz, inanın böyle kırgınlıklar oluyor. Bize kırılan, darılan varsa arayın. İkna olmuyorsa; biz gelelim, konuşalım, helalleşelim. Bugün burada bu güzel ortamda bizi ağırlayan Başkan Vural Alp’e ve yönetimine de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Elazığlılardan; Yunus Fırat Aydın’a ve Cumhur İttifakı’na tam destek

Kartal Elazığlılar Derneği Başkanı Vural Alp, “Biz Elazığlıyız. Kartal Elazığlılar Derneği hak ve batılın savaşında taraftır. Biz, 2019 yılında bu derneği kurarken siyasetüstü olmasını ve bütün hemşehrilerimizi kapsamasını isteyerek kurduk. Geldiğimiz süreçte gördük ki Kartal Elazığlılar Derneği Cumhur İttifakının en güçlü ve en sağlam destekçilerinden bir tanesi. Şahsım adına değil yöneticilerimizin ve üyelerimizin de fikri bu yönde. Biz zaferin Cumhur İttifakının olacağını biliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.