ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
16°C

Dilovası’nın Özel Çocukları Doyasıya Eğlendiler

Dilovası’nın Özel Çocukları Doyasıya Eğlendiler
A+
A-

Dilovası Belediye’nin başlattığı “Engelsiz Yaşam Projesi” tüm hızıyla sürüyor.

Proje kapsamında; özel çocuklar özel bir organizasyon ile Tuzla Marina’da bulunan Viasea Akvaryum, Aslan Park ve Tema Park’a götürülerek, gönüllerince eğlenmeleri sağlandı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in, özel gereksinimli çocukların toplumsal hayata katılımını arttırmak, geleceğe umutla bakan bireyler olmalarını sağlamak için başlattığı “Engelsiz Yaşam Projesi” kapsamında düzenlenen çeşitli sosyal aktiviteler her geçen gün artarak devam ediyor.

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Son olarak Dilovası Belediyesi Kültür Müdürlüğü organizasyonu ile gerçekleşen etkinlikte; özel gereksinimli çocuklar, uzmanlar eşliğinde Tuzla’da ki Marina’da bulunan Viasea Akvaryum, Aslan Park ve Tema Park’a götürüldü. Gün boyunca gönüllerince eğlenen özel bireyler Sea Park’ta akvaryumda deniz hayvanlarını, Alsan Park’ta aslanların yaşam alanlarını görmenin ve Tema Park’ta ise eğlenmenin mutluluğunu yaşadılar.

DİLOVASI’NDA ENGELLERİ KALDIRACAĞIZ

Sağlıklı toplum için özel bireylerin mağduriyetlerinin giderilmesi gerektiğini belirten Başkan Şayir, “Dilovası Belediyesi olarak başlattığımız “Engelsiz Yaşam Projesi” kapsamında özel çocuklarımızın gönüllerine dokunmak, onları sosyal yaşama daha fazla dâhil etmek ve hak ettikleri hizmetin en iyisini vermek için çalışıyoruz. Sağlıklı bir toplum için, dezavantajlı grupların ve dolayısıyla da özel gereksinimli bireylerin mağduriyetlerinin giderilmesi, sosyal politikalarımızın öncelikli hedefleri arasında yer almalıdır. Yapacağımız ve yaptığımız bu projelerle Dilovası’nda engelleri kaldırmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

  1. Hande dedi ki:

    Çok güzel bir etkinlik olmuş. Tebrik ederim