ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
32,3361
EURO
35,1901
ALTIN
2.247,00
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
10°C
İstanbul
10°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C

Diliskelesispor Fırtına Gibi Esiyor!

Diliskelesispor Fırtına Gibi Esiyor!

Kocaeli Süper Amatör Lig B grubunda lider Diliskelesispor sahasında Başiskele Belediyespor’u 9-0 mağlup etti. Başiskele’yi farklı yenen Diliskelesispor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Kocaeli SAL B Grubu 22. hafta maçında Diliskelesispor, Başiskele Belediyespor’u 9-0 mağlup etti. Pazar günü saat 14.00’te Dilovası Şehit Nihat Karadaş Sahası’nda oynanan Diliskelesispor ile Başiskele Belediyespor karşı karşıya geldi. Diliskelesispor’da Osman attığı 4 gol ile yıldızlaşırken, Görkem’de 2 gol ile skora katkı verdi. Diliskelesispor’un diğer gollerini Usame, Barış ve Emre kaydetti. Bu skor ile puanını 57’ye yükselten Diliskelesispor, 52 puanlı  Çayırova Menderes Gençlikspor’un 5 puan önünde lider konumda bulunuyor. Diliskelesispor 23. hafta maçında deplasmanda İhsaniyespor ile karşılaşacak.

GOL REKORU KIRDILAR

22. hafta maçında Başiskele Belediyespor karşısında tam 9 gol bulan Diliskelesispor bu sezon toplamda 77 gole ulaştı. Bu sezon Kocaeli Süper Amatör A ve B gurubunda bir maçta hem en fazla gol atan takım hem de bir takıma en fazla fark atan takım olma rekorlarını egale eden Diliskelesispor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Diliskelesispor 25. haftada oynayacağı Çayırova Menderes Gençlikspor ile yapacağı maç kritik önem taşıyor. Bu maça kadar iki takımda galibiyet alarak ilerlerse bu maçta alınan 1 puan ile Diliskelesispor şampiyonluğunu ilan edebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.