ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2357
EURO
37,0145
ALTIN
3.021,49
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Bu İktidarı Değiştirmenin ve Bu Ülkenin Yüzünü Güldürmenin Zamanıdır”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Bu İktidarı Değiştirmenin ve Bu Ülkenin Yüzünü Güldürmenin Zamanıdır”
25.08.2024 18:25
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Özel, konuşmasında CHP’nin sosyal demokratlardan muhafazakâr demokratlara, milliyetçi demokratlardan Kürt demokratlara kadar Türkiye’nin tüm demokratlarının partisi olduğunu vurguladı. “Cumhuriyet Halk Partisi ikinci yüzyılda da kimse umutsuzların umududur, kimsesizlerin kimsesidir. İyi günler yakındadır. Bu iktidarı değiştirmenin ve bu ülkenin yüzünü güldürmenin zamanıdır” ifadelerini kullandı.

Özel, Gaziantep’teki fıstık üreticilerinin sorunlarına dikkat çekerek, “Fıstık üreticisinin kazandığı para, Gaziantep ekonomisine etki ediyor. Bu yüzden Gaziantep’in tüm sorunlarını bütünleşik olarak ele alacağız” dedi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin geçmişte elde ettiği başarıları eleştiren Özel, şehrin kötü yönetildiğini belirtti ve “Gaziantep artık iktidar partisinin aldığı oyların karşılığını vermediği bir süreci yaşıyor” şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı, Şehitkamil Belediyesi’nin son dönemdeki çalışmalarını da övdü. “Genç bir belediye başkanının yaptığı projelerden onur duyuyoruz” diyen Özel, sosyal belediyecilik vizyonunu öne çıkardı ve Gaziantep’in geleceği için umutlu olduklarını ifade etti.

Özel, CHP’nin iktidara yürüdüğünü ve partisinin her zaman Türkiye’nin umudu olduğunu belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olması zarurettir. Biz bu ülkenin geleceği için çalışıyoruz” dedi. Ayrıca, “Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Cumhuriyet Halk Partisi ikinci yüzyılda da umutsuzların umudu olmaya devam edecektir” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.