ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2483
EURO
37,0971
ALTIN
3.008,86
BIST
8.698,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Nevin Özbar

nevinozbar12@gmail.com

Sevgili okurlarımız;

08.11.2021 17:57
A+
A-

Her toplum kendi dinamikleri içerisinde gelişim ve etkileşim süreçlerini yaşamaktadır. Siyasi, sosyal, ekonomik vb. alanlarda gelişim sağlayan toplumlar, bulundukları coğrafya ve dönemlere göre farklı şekillerde büyümüşler ya da küçülmüşlerdir. Öyle ki bulunduğumuz coğrafyanın (kimilerine göre Ortadoğu, kimilerine göre Yakın Doğu, Güney-Batı Asya vb. ifadelerle anılan, sınırları değişken ve aynı zamanda sert bir mizaca sahip coğrafya) kaderi, asırlardır kaos içinde savaş ve barışlar ile yoğrulmuş ve yoğrulmaya devam etmektedir. Böyle bir coğrafyanın mensubu olmak ise gurur, öfke, acı, tatlı, sevinç, üzüntü, sevgi, nefret vb. duyguları bünyesinde barındırmaktadır. Her yönden yoğun bir popülasyona sahip olduğumuz ülkemizde ise durum farklı değildir. Bu denli yoğun bir coğrafyanın içerisinde ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması ve hatta dünya ölçeğinde hatırı sayılır bir ülke olması hepimizin temennisi ve arzusudur. Bu noktada bir gazeteci olarak belirtmem gerekir ki karınca kararınca mücadele etmek de hepimizin boynuna bir borçtur.

Dört yüz yılı aşkın süredir hayatımızda var olan ve olmaya devam edecek gazetelerin, yorgun ve azimli çalışanları olarak biliyoruz ki; toplumun aynası olmak ve olabildiğince tarafsız haber yapabilmek bu mesleğin en önemli kilometre taşlarındandır. Bu nedenle sanattan siyasete, ekonomiden eğitime kadar farklı perspektiflerde doğru ve tarafsız haber yapabilmek için yoğun bir gayret sarf etmekteyiz. Çıktığımız bu yolda her türlü engel ve tehlikelerle karşılaşmış olsak dahi, idealimiz olan donanımlı ve temiz bir toplumun hayali ile yolumuza sevgi ve saygı ile devam etmekteyiz.

Kıymetli okurlarımız;

Mensubu olmaktan onur duyduğum meslek hayatımda yeni bir yola girmiş bulunmaktayız. Sizlerin teveccühü ve destekleri ile çıktığımız bu yolda, yine sizlerin desteği ile, ideallerimiz doğrultusunda kaliteli ve saygın haberler yapmak için “Özbar Haber” ile yeni bir başlangıç yapmış bulunmaktayız. Objektif, saygın ve samimi bir haber kaynağı olması arzusu ile aydınlık yarınlarımız için yayım hayatına merhaba.

Sevgi ve şükranlarımızla… Nevin ÖZBAR

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.