ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2362
EURO
37,0089
ALTIN
3.023,51
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Prof. Dr. Ümit Özdağ, Zafer Partisi’nin 3. kuruluş yıl dönümünde konuştu.

Prof. Dr. Ümit Özdağ, Zafer Partisi’nin 3. kuruluş yıl dönümünde konuştu.
27.08.2024 02:54
A+
A-

Prof. Dr. Ümit Özdağ, Zafer Partisi’nin kuruluşunun üçüncü yıl dönümünde yaptığı konuşmada, partinin 26 Ağustos 2021’de kurulduğunu ve bu süre zarfında önemli bir mücadele verdiğini vurguladı. Özdağ, Zafer Partisi’nin Türk halkının karşı karşıya olduğu örtülü istilaya karşı tek başına direndiğini ve bu mücadelenin doğru bir şekilde yürütüldüğünü ifade etti. Ayrıca, Zafer Partisi’nin sığınmacı ve kaçaklara yönelik politikalarının geniş destek gördüğünü ve diğer siyasi partilerin de bu konuda benzer yaklaşımlar sergilemeye başladığını belirtti.

Özdağ, Zafer Partisi’nin sadece sığınmacıların vatanlarına geri gönderilmesini değil, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’ni milli, üniter ve laik bir devlet olarak 21. yüzyılda çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırmayı hedeflediğini vurguladı. Partinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasını koruyarak hareket ettiğini ve FETÖ terör örgütüyle net bir mücadele içinde olduğunu belirtti.

Özdağ, Zafer Partisi’nin ekonomik krizle ilgili sunduğu çözümleri, tarım ve hayvancılıktan başlayan yeni ekonomik atılım sürecini ve imalat sanayisinin yeniden yapılandırılmasını içeren projeleriyle öne çıktığını söyledi. Partinin Kasım ayında yapmayı planladığı kongreye doğru hazırlıklarını sürdürdüğünü, bu kongrede önemli katılımların olacağını ve sonrasında erken seçim için çalışmaların hızlandırılacağını belirtti.

Özdağ, ekonomik kriz ve toplumsal muhalefet konusunda iktidarı uyardı. Çiftçilerin, asgari ücretlilerin ve emeklilerin yaşadığı sıkıntıları dile getirerek, ekonomik adaletsizliklerin ve israf ekonomisinin Türkiye’nin geleceğini tehdit ettiğini ifade etti. Erken seçim çağrısında bulunarak, vatandaşın öfkesinin sokağa değil sandığa yönlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Son olarak, Zafer Partisi’nin ilçe ve il teşkilatları ile sahada olacağını, dar gelirli ve sabit gelirli vatandaşlarla birlikte olacağını ve partinin ekonomi projelerini anlatacaklarını söyledi. Türkiye’nin büyük bir ekonomik kalkınma hamlesi gerçekleştirebileceğini, ancak mevcut soygun düzeninin durdurulması gerektiğini ifade etti. Özdağ, Zafer Partisi’nin, Türk halkının yaşadığı ekonomik sıkıntılara ve soyguna karşı verdikleri mücadelenin süreceğini ve büyük Türk milletinin zaferine ulaşacaklarını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.