ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2327
EURO
37,0051
ALTIN
3.025,46
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Muammer Çelebi Aday Adaylığını Resmileştirdi

Muammer Çelebi Aday Adaylığını Resmileştirdi
A+
A-

Kartal CHP’de Muammer Çelebi izdihamı yaşanırken, Belediye Başkan aday adaylığı müracaatını gerçekleştiren geçmiş dönemin başarılı İlçe Başkanını desteklemeye gelen partililer CHP Kartal İlçe Merkezine sığmadı.

Geçtiğimiz gün basınla bir araya gelerek aday adayı olacağını duyurmuş olan Muammer Çelebi, bugün de evraklarını vererek olayı resmileştirdi.

Muammer Çelebi’den evraklarını teslim alan CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat, yaptığı kısa konuşmada 2024 yerel seçimleri nedeniyle aday adaylarının müracaatlarını almaya devam ettiklerini, ilçe merkezinde oldukça hareketli günler geçirdiklerini ifade ederek, Muammer Çelebi’ye başarılar diledi.

Muammer Çelebi ise başvuru sonrasında partililere hitap ederek, kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Çelebi,” umarım bu adaylık Kartal’a hayırlı olur” diye konuştu.

Partililerine layık bir Belediye Başkanlığı yapacağına dair söz veren Çelebi, 2019’da ilçe başkanlığı döneminde Kartallıların desteği ile ipi nasıl göğüsledilerse 2024 yılında yapılacak olan seçimde de aynı başarıyı kim aday olursa olsun tekrarlayacaklarına olan inancını yineledi.

Öğretmenler günü nedeniyle Öğretmenleri anmadan geçmeyen ve kadına şiddet günü nedeniyle de şiddetin tümüne karşı olduklarına vurgu yapan Muammer Çelebi’yi konuşmasının sonunda katılımcılar dakikalarca alkışladılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.