ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2362
EURO
37,0089
ALTIN
3.023,51
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Maltepe Ardahanlılar Derneği’nden Göz Dolduran Etkinlik

Maltepe Ardahanlılar Derneği’nden Göz Dolduran Etkinlik
A+
A-

MALTEPE ARDAHANLILAR DERNEĞİ BAŞKANLIĞINDAN
07 Haziran 2023
Maltepe Ardahanlılar Derneği olarak oluşturduğumuz ARDAHAN KOROSU/SEVDALİNKA’ anın (TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU) gecikmeli olarak kutlama zorunda kaldığımız 8 Mart Kadınlar Günü,14 Mayıs Anneler Günü ve yine Ardahanlı bir kadın sanatçımız olan Ressam Çiğdem Yıldız’a ait olan resim sergisini 01 Haziran 2023 Perşembe günü saat 18.00- 22.00 saatleri arasında gerçekleştirdik.
Bu etkinliğimizde öncelikle bizleri yalnız bırakmayan Siyasi Parti Temsilcileri, STK’lar, Dernekler, Meslek örgütleri, basın mensupları, Kültür Dernekleri, Musiki Dernekleri, Sanatçılar, kamu çalışanları, Ardahan halkı, Kars halkı, Iğdır halkı ve yurdumuzun her köşesinden katılım sağlayan değerli halk topluğu ve özellikle Maltepeli dostlarımızın katılımları için müteşekkiriz. İyi ki Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’ni dolduran yüzlerce dostumuz varmış.
Bu butik etkinliğimizde Ardahan gönüllüsü olarak derneğimize ve etkinliğimize destek veren özellikle engelli çocuklarımızın annelerinden oluşan TOPUKLU ZEYBEKLER ekibi yönetmeni Tülay Düztaş başta olmak üzere tüm ekibe ve derneğimizi onurlandıran kuruluşlara özellikle teşekkür ediyoruz.
Ayrıca Ardahanlı bir emekli öğretmenimizin, bir annemizin Ayfer Şentürk’ün Anneler adına konuşması ve yine emektar bir anne olan Ardahanlı annemiz Nevide Kılıç’ı YILIN ANNESİ olarak onurlandırmaktan da ayrıca mutlu olduk.
Her etkinliğimizde bizlere destek olan aynı zamanda derneğimizin üyesi ve emektar bir anne olan Ressam Çiğdem Yıldız’ı da onurlandırmaktan mutlu olduk.
Maltepe Ardahanlılar Derneği, bir yöre derneği olmaktan çok sosyal ve kültürel alanlara yönelik projelerle örnek bir dernekçilik anlayışını da ortaya koymaktadır. Bu çalışmalarımız şimdi olduğu gibi gelecekte de hız kesmeden sürecektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.