ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2358
EURO
37,0299
ALTIN
3.015,67
BIST
8.826,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Kartalspor yeniden Bölgesel Amatör Lig’de!

Kartalspor yeniden Bölgesel Amatör Lig’de!
08.05.2022 14:46
A+
A-

Kartalspor 3 yıl aradan sonra tekrar BAL ligine dönmeyi başardı. Şampiyon Kartalspor, Maltepespor engelini 3 gol ile aştı


Bordo Beyazlı ekip önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Küme’de mücadele edecek. Avcılar Atatürk stadında yapılan karşılaşma için Kartalspor taraftarları erken saatlerden itibaren stadı doldurdu. Müthiş bir ortamda oynanan karşılaşma da İstanbul polisi geniş güvenlik önlemi alarak stat çevresinde kuş uçurtmadı.

Kartalspor Başkanı Binali Aydın, kulüp yöneticileri, Belediye Başkan Yardımcısı ve Kartalspor eski başkanlarından Ali Apaydın, CHP İlçe Başkanı Efendi Argunşah ile Maltepespor Kulübü başkanı Mehmet Akarsu maçı birlikte izlediler.

Her iki takım için hayati önem taşıyan karşılaşmanın başlama düdüğü ile birlikte kontraatak geliştiren Maltepespor mutlak bir gol kaçırdı. Mücadele ettiği Bölgesel Amatör Küme’de kalabilmek için mücadele eden Maltepespor Bölgesel amatör ligine çıkmak için mutlak galibiyet parolasıyla karşılaşmaya çıkan Kartalspor karşısında zaman zaman eline geçirdiği fırsatları gole çeviremedi.

Geliştirdiği kontraataklarla Maltepespor kalesini önünde etkili bir futbol ortaya koyan, Teknik Direktör Rıdvan Elmastaş’ın talebeleri Bordo Beyazlı Kartalspor beklediği golü 43. dakika da Erkam ile buldu. Karşılaşmanın ilk yarısında soyunma odasına 1-0 galibiyet ile giden Kartalspor ikinci yarıya da hızlı başlayan taraf oldu. Taraftar desteğini de alan Bordo Beyazlılar sahneye yeniden çıkan Erkam ile farkı ikiye çıkaran golü buldu. Karşılaşmanın son dakikalarında Kartalspor bu kez Maltepespor kalesini Süleyman ile havalandırarak karşılaşmayı 3-0 bitirerek şampiyonluğunu ilan etti.

KARNAVAL HAVASI

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Avcılar Atatürk stadı bayram yerine döndü. Saha içinde futbolcular, teknik heyet ve kulüp yöneticileri tribünlerde ise taraftarlar şampiyonluk türküleriyle coştular. Futbolcular bir yıllık emeklerinin karşısında Bölgesel Amatör Küme’ye çıkmanın sevincini doyasıya sevinerek kutladılar. Futbolcular Kulüp Başkanı Binali Aydın’ı havaya atarken, CHP ilçe Başkanı Efendi Argunşah, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Apaydın da sevince ortak oldular. 2018-19’de lig beşincisi  olmasına karşın statü gereği Bölgesel Amatör Küme’ye veda ederek Süper Amatör Küme’ye düşen Kartalspor aldığı bu sonuçla 3 yıl aradan sonra yeniden BAL’a döndü. Kartalsporlu taraftarlar ve futbolcular maç sonrası Kartal meydanına gelerek sevinç gösterilerine burada devam etti.

TARAFTARLAR KUPAYI ATATÜRK ANITINA ÇIKARDILAR

Karşılaşmanın ardından Kartal’a dönen takım otobüsünü Özgürlük Meydanında karşılayan Kartalspor taraftarları meşalelerle, halaylarla doyasıya eğlendiler. Şampiyonluk kupasını Atatürk anıtına çıkararak sevinç gösterilerini sürdürdüler.

MALTEPESPOR DÜŞTÜ

Komşu ilçenin takımı Maltepespor ise Bölgesel Amatör Küme’ye veda ederek Süper Amatör Küme’ye düşen taraf oldu. Kartalspor’un 2. gölünden sonra Maltepe tribünleri futbolcular aleyhine slogan atarken, yöneticileri ise istifaya çağırdılar. Maç bitiminde ise protestoların zirveye çıktığı Maltepe tribününde taraftarlara polis müdahale etti.

STAT: AVCILAR ATATÜRK

HAKEMLER:  SAFA YILMAZ,  MERT ÇİL, BERK TEZCAN

KARTALSPOR: Yiğit, Erdem, Ömer. Can. Erkam, Doğa, Kadir, Sergen, Bülent, Süleyman, Burak

MALTEPESPOR: Mehmet, Eray, Uğur, Alen Kaan, Hasan, Beytullah, Anıl, Muzaffer, Ali, Ufuk, Tunahan

Goller: DK: 44-50 Erkam 83 Süleyman

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.