ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
32,2875
EURO
35,0275
ALTIN
2.477,03
BIST
10.559,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Kartal’da Asfaltlama Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor

Kartal’da Asfaltlama Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor
A+
A-

İnönü Caddesi’nde 1500 Ton Asfalt Serimi Yapılacak

Modern ve yaşanabilir kent anlayışını merkeze alarak Kartal’ın ve Kartallıların ulaşım ve altyapı sorunlarına çözüm üreten Kartal Belediyesi, asfalt serimi çalışmaları Esentepe Mahallesi’nde devam ediyor.

Yaz aylarını fırsat bilen Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallenin en işlek caddelerinden biri olan İnönü Caddesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor.

Yaklaşık 400 metre uzunluğundaki caddede gidiş geliş şeritlerinde hummalı bir çalışma gerçekleştiren ekipler, önce yaklaşık 800 metre uzunluğundaki eski asfaltı kazıyarak tüm caddeyi yeni dökülecek asfalta hazır hale getirdi.

Yeni serim için hazır hale getirilen İnönü Caddesi’nde daha sonra asfalt makinesi yardımıyla serim yapan ekipler, yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor.

Silindir yardımı ile yeni serilen asfalt sıkıştırılarak yaya ve araç trafiğine hazır hale getiriliyor, kazısı yapılan şerit de trafiğe açık tutularak trafiğin sıkışması engellenmiş oluyor.

Çalışmalar tamamlandığında yaklaşık olarak 1500 tona yakın asfalt serimi gerçekleştirilmiş olacak. Ekiplerin diğer mahalle ve bölgelerdeki asfalt mesaisi ise hazırlanan programa göre devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.