ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Kartal’da Ağaç Budama Çalışmaları Devam Ediyor

Kartal’da Ağaç Budama Çalışmaları Devam Ediyor
A+
A-

Kartal Belediyesi, ilçe genelinde kamusal alanlarda yürütülen ağaç budama çalışmalarını sürdürüyor. Ağaçların ömrünün uzatılması, hastalıklara karşı direncinin artırılması ve estetik görüntüsünün yanı sıra yürütülen ağaç budama çalışmaları ile olumsuz hava koşullarında meydana gelebilecek olası kazalar içinde tedbirler alınıyor.

Hem ağaçların sağlığı, hem de can ve mal güvenliği amaçlanıyor

Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında kamusal alanda budama yapılan ağaçların yanı sıra; olumsuz hava koşullarında meydana gelebilecek olası kazaları engellemek, can kaybı ve mal güvenliğini korumak amacıyla budama çalışmaları da sürdürülüyor. Sağlık durumu kötü olan ve devrilme riski taşıyan ağaçlara da müdahale edilerek budama çalışmaları yapılıyor. Ekipler tarafından yürütülen çalışmalar sayesinde budama yapılan ağaçların, bahar geldiğinde daha dayanıklı bir şekilde büyümeleri ve uzun yıllar sağlıklı bir şekilde yaşaması hedefleniyor. Ayrıca yapılan çalışmalar ile olası risk taşıyan ağaçların toplumun can ve mal güvenliğini artırmak için gerekli önlemlerde alınıyor.

Kartal’da belirlenen program dahilinde çalışmaları yürüten ekipler, bu kez Fatih Sultan Mehmet ve İnönü Caddesi’nde ağaçların budama işlemlerini titizle gerçekleştirdi. Özellikle insan yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerden biri olan caddelerde çalışan ekipler, ilçe genelinde ağaç budama çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.