ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
32,3877
EURO
34,5585
ALTIN
2.379,53
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Karaismailoğlu Yarışa Dahil Oldu

Karaismailoğlu Yarışa Dahil Oldu
A+
A-

AK PARTİ Kartal Belediye Başkan Aday adaylığına müracaatını gerçekleştiren Zeki Karaismailoğlu, 55 yıllık bir Kartallı olarak bu kenti bir cazibe merkezi haline getirmek için yola çıktığını belirterek, toparlayıcı olarak hizmet vermek için durmadan çalışacağını ifade etti.

Kartal Belediye Başkan aday adaylığını Kartal AK PARTİ İlçe merkezinde açıklayarak, evraklarını İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu’ya teslim eden Zeki Karaismailoğlu, burada yaptığı kısa konuşma ile çarpıcı açıklamalar yaparken, kendisine çok sayıda partili eşlik etti.
Karaismailoğlu şunları söyledi:
“Kartal’da yaşamayı tercih eden bizler, Kartal’ın keyifle yaşanabilir bir hale gelmesi için hep beraber çalışmalıyız. Hayatımın otuz yılını alan Kartal 25 yıldır ekmeğimi kazandığım Kartalımıza borcum büyüktür. Bu güzel Kartalımızı yaşanabilir güzel bir cazibe merkezi haline getirmek için hep beraber çalışmalıyız ben de bu amaçla Belediye başkan aday adaylığı yoluna çıktım Allah yolumuzu açık etsin. Benim gibi Kartal’a hizmet etmek amacıyla yola çıkan yol ve dava arkadaşlarıma da buradan Allah kolaylık versin dileklerimi diliyor ve kendilerini  tebrik ediyorum.Kartal’ın mevcut Belediye başkanlığındaki eksiklikler nedeniyle ilçe sakinlerimizin nitelikli hizmetlere aç olduğunu görmekteyiz. Yerelde var olan sorunların çözümü bir yana bir de üzerine gelen Kentsel dönüşüm gibi önemli sorunlarla baş edemeyen belediyecilik anlayışı yüzünden güzelim ilçemiz ticari, ekonomik ve turizm anlamında zayıf ve yoksun kalmıştır. Bu önemli görev şahsıma verildiği taktirde Kartal’da yaşayan insanların kimliğine, milliyetine ve memleketine bakmadan tüm Kartallıları AK Belediyeciliğin hizmet anlayışı ile buluşturmak için bıkmadan usanmadan çalışacağıma söz veriyorum. Kartal’ın sorunları sorunlarımızdır, Kartal’ın beklentileri beklentilerimizdir. Yaşanabilir bir Kartal ortak özlemimizdir. Teşkilatımızın bana teveccüh göstermesi halinde Kartal’ın 15 yıllık geçmişini bir tarafa bırakıp geleceğine odaklanacak ve kaybedecek zamanımız olmadığı bilinci ile Kartal’ı yeni bir yüzyılda hak ettiği konuma getirmek için gayret göstereceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.