ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2543
EURO
37,0286
ALTIN
3.026,20
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Kağıthane’de 30 Bin Kişi Balığa Doydu

Kağıthane’de 30 Bin Kişi Balığa Doydu

Kâğıthane yeni yıla festivalle başladı. Kâğıthane Belediyesi hafta sonu Hasbahçe Mesiresinde halka balık ekmek ziyafeti sundu.

Kâğıthane Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen Hasbahçe Lezzet Festivallerinin bu yıl ilki balıkla başladı. Usta şefler tarafından 30 bin kişiye 5 ton balık ekmek ayrıca helva ve gazoz ikram edildi. Lezzeti tatmak isteyen vatandaşlar yüzlerce metre kuyruk oluşturdu.

Festivale yöresel müzikler ve halk oyunları da renk kattı. Karadeniz müziğinin sevilen ismi Ali Baran festivalde sahne aldı. Kâğıthaneliler, sanatçının seslendirdiği türkülere horonla eşlik etti. Havanın da güzel olmasını fırsat bilen vatandaşlar ailecek Hasbahçe ‘ye gelerek gönüllerince bir gün geçirdi.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de ızgaranın başına geçerek balıkları hem pişirdi hem ikram etti. Başkan Öztekin festivalde; ” Bugün çok güzel bir hava eşliğinde çok güzel bir birliktelik yaşıyoruz. Balık ekmek aslında vesile oldu. Burada on binlerce hemşehrimizle bir aradayız. Her yaştan vatandaşımız Hasbahçe ‘ye gelerek hem güzel havaya,  hem de balığa doydu.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.