ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2362
EURO
37,0089
ALTIN
3.023,51
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Her Kurban Lösemili Çocuklara Can

Her Kurban Lösemili Çocuklara Can
01.06.2024 19:29
A+
A-

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla Kartal Belediyesi Yakacık Kültür Merkezi’nde bir etkinlik düzenledi. ‘Her Kurban Lösemili Çocuklara Can’ sloganıyla düzenlenen etkinliğe lösemili hastalar ve aileleri katıldı. Etkinlikte duygusal anlar yaşandı.

Aileler, LÖSEV ile tanışma hikayelerini paylaşırken zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. LÖSEV’in kendilerine sağladığı destekler ve sunduğu imkanlar için teşekkürlerini dile getiren aileler, vakfın hayatlarında ne denli önemli bir yer tuttuğunu anlattı. Söyleşinin sonunda, LÖSEV tarafından bağışçıların destekleriyle temin edilen kurban etleri ailelere dağıtıldı. Etkinlik, katılımcılar arasında büyük bir memnuniyet ve minnet duygusu yarattı.

LÖSEV yetkilileri, yapılan bağışların lösemili çocukların tedavi süreçlerinde büyük bir katkı sağladığını belirterek, destek veren tüm bağışçılara ve bu buluşmayı sağlayan Kartal Belediyesi’ne teşekkür etti. Lösemili çocuklara umut olma misyonu ile hareket eden LÖSEV, yapılan bu tarz etkinliklerle toplumsal farkındalığı artırmayı ve daha fazla çocuğa ulaşmayı hedefliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.