ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2554
EURO
37,0018
ALTIN
3.025,23
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Gökhan Yüksel Projelerini Açıkladı

Gökhan Yüksel Projelerini Açıkladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, yeni dönem için projelerini Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde düzenlediği lansman ile açıkladı.

Kültür Merkezi bahçesinde vatandaşlarla iftar yemeği yiyerek birlikte oruç açan Yüksel, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Özellikle gençlerin ve çocukların birlikte fotoğraf çektirme isteklerini de kırmadan bolca poz verdi.

PANDEMİ VE DEPREM HİZMETLERİ AKSATTI

Geçmiş beş yılda yaptıklarını anlatarak başladığı sunuma, gelecekte yapacaklarının da ipuçlarını vererek vizyon projelerinin tanıtımı ile devam eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i yüzlerce Kartallı yalnız bırakmadı.

2019-2024 döneminde pandemi ile başlayan ve daha sonrasında 6 Şubat depremi ile devam eden, su baskınları ve seller ile orman yangınları gibi felaketlerin etkisiyle Belediyecilik anlamında istedikleri her şeyi yapamadıklarını anlatan Yüksel, “Tüm bu olumsuz gelişmelere karşın yine de elimizden geleni yaptık. Önümüzdeki 2 dönemde Kartal’a yön verecek müthiş projelerle geliyoruz. Daha yapacak çok işimiz var” diye konuştu.

PROJELER KARTALI 2034 YILINA TAŞIYACAK

“Kartal’ın kalbinin yeniden attığı; daha dirençli, daha yaşayan, daha yeşil bir Kartal için çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok. Tam yol ileri” sözleriyle proje tanıtımı yapan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yol haritasında öngördüğü projelerden bazıları şöyle:

-Esentepe İyilik Kampüsü

-Kartal Sağlık Polikliniği

-Hayvan Barınağı

-Altyapı ve Yol Çalışmaları

-Her Mahalleye Kreş

-Kartal E-SPOR Merkezi

-Cevizli Kent Meydanı

-Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi

-Atalar Kültür Merkezi

-Uğur Mumcu Cemevi

-Atık Getirme Merkezi

-Aydos Orman Parkı

-Eczacıbaşı Kapalı Spor Salonu

-Kartal Acıbadem Hastanesi

-Kartal Yaşam Vadisi

-Taşocağı Yaşam Vadisi

-Yeni Kartal Meydanı

-Kartal Rıhtım Projesi

-Teknokent

-Dijital İkiz

-Akıllı Kent Projesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.