ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2543
EURO
37,0286
ALTIN
3.026,20
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Genç Politikacı CHP Kartal İlçe Başkanlığına Aday

Genç Politikacı CHP Kartal İlçe Başkanlığına Aday
A+
A-

Kartal CHP İlçe Kongresi yaklaşırken, Başkan adayları da belli olmaya başladı. Mevcut ilçe Başkanının tekrar aday olacağını duyurmasının ardından, aynı yönetim içerisinde yer alarak uzunca bir süredir İlçe sekreterliği görevi yapan Mert Polat da basın ile buluşarak aday olacağını açıkladı

Kartal siyaseti ile ilgilenen herkesin güler yüzlü ve saygılı bir insan olarak tanımladığı CHP’nin genç jenerasyonunun öncü isimlerinden Mert Polat, basın ile kahvaltı sofrasına bile otururken herkesi ayakta selamlayarak ne denli mütevazi olduğunu bir defa daha göstermiş oldu.

Kendisini kısaca tanıtarak başlayan ve 34 yaşında olmasının verdiği enerjiyle Kartal doğumlu olduğunu ilk, orta ve lise tahsilini de burada yaptığını bir çırpıda anlatarak, CHP içerisinde en alttan başlayarak hemen her kademede görev yaptığını, şimdi ise ilçe Başkanı olmak istediğini basın mensuplarına aktardı.

Yapılacak olan genel kurulda delegelerin çoğunluğunun oyunu alınca seçimi kazanacağını ancak azını alırsa da kaybetmeyeceğini ve aynı şevk, aynı heyecanla verilecek olan herhangi bir görevi yapmayı sürdüreceğini ifade eden Mert Polat, Kartal’da yaşamanın verdiği avantajla her mahallesini, her sokağını bildiğini, siyasi yaşamı dolayısı ile de insani ilişkilerinin oldukça fazla olduğunu belirtti.

Kartal’a katma değer katmak için siyaset ile uğraştığını üniversite öğrenimine hali hazırda yüksek lisans seviyesinde devam ettiğini de belirten Polat, ailesinin de geçmişte siyaset içerisinden gelen bireylerden oluştuğunu hatırlattı.

Siyasette kutuplaşmanın ya da bölgeselleşmenin asla yanında olamayacağını söyleyen Mert Polat, eğitimin ise olmazsa olmazı olduğunu sözlerine ekledi.

Günümüzdeki siyasette ideolojik bazda ana muhalefet partisi olarak daha organize ve daha etkin olmak zorunda olduklarını belirten Polat, Siyasetin son dönemlerde çok fazla kutuplaştırıldığını, insanların ayrıştırıldığını, bunu önlemenin kendilerinin görevi olduğunu, toplumsal muhalefeti örgütlemek ve “Seçmen Duygusunu Onarmak” gerektiğinin altını çizdi.

Var olduğu topraklarda hep sevgiyi aşılamış bir geçmişimiz olduğunu, bunu günümüzde de sürdürmek gerektiğinin önemine dikkat çeken Mert Polat, kültür tahribatının ortadan kaldırılması gerektiğini ifade etti.

Önümüzdeki yerel seçimlerde yüz yıllık CHP’nin gölgesine tüm vatandaşları çağıran Mert Polat, siyasetin kurucu unsur olduğunu ve bunun unutulmaması gerektiğini belirtti.

Memleketin en önemli kaybının adalet duygusunun yok oluşu ve devletin kurumlarına güvenin ortadan kalkması olduğunu, bunu yeniden inşa etmek zorunda olduklarını söyledi.

Mert Polat “Belediyenin Adayı” savına inanmadığını böyle bir şey olmadığına vurgu yaparak herkesi kucaklamak istediklerini defaten belirtti.

Kahvaltılı toplantı daha sonra sohbet havasında devam ederek hatıra fotoğrafları çekiminin ardından sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.