ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
32,3687
EURO
34,9670
ALTIN
2.325,46
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Emniyet Kemerine Dikkat!

Emniyet Kemerine Dikkat!
13.11.2021 07:43
A+
A-

Tuzla’da İçişleri Bakanlığı tarafından emniyet kemeri takmanın hayat kurtardığına ve trafik güvenliğine dikkat çekmek amacıyla başlatılan “Bir Hareketine Bakar Hayat” kampanyası dolayısıyla farkındalık çalışması yapıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından, emniyet kemeri takmanın hayat kurtardığına ve trafik güvenliğine dikkat çekmek amacıyla başlatılan “Bir Hareketine Bakar Hayat” kampanyası kapsamında, trafikte seyir halinde bulunan araçların sürücülerine emniyet kemerine yönelik eş zamanlı farkındalık etkinliği düzenlendi. Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Belediyesi işbirliği ile Tuzla’nın İstasyon Mahallesi’nde bulunan Şehitler Caddesi’nde de emniyet kemer denetimi ve farkındalık çalışmaları yapıldı. Ekipler tarafından durdurulan araçların sürücüleri ve araç içerisinde bulunan yolculara, emniyet kemeri kullanımının önemini hatırlatarak broşür ve maske verildi.
Denetimler sırasında açıklamalarda bulunan Tuzla Kaymakamı Ali Akça,” Bir hareketine bakar temalı uygulamayı İçişleri Bakanlığı’mız emniyet kemeri kullanımı konusunda farkındalığı insanlarımıza hatırlatmak için bizlere tamim etti. Trafik kazalarında yaralanma ihtimalini emniyet kemeri yüzde 60 azaltıyor. Ölüm riskini de yüzde 45 azaltıyor. Çok önemli bir veridir. Bu verileri bütün sürücülerimize ve araç içerisinde seyahat eden vatandaşlarımıza hatırlatmak için bu uygulamayı yaptık” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.