ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
32,3358
EURO
35,1663
ALTIN
2.241,66
BIST
8.745,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C

Dilovası’na 8 yeni park

Dilovası’na 8 yeni park
A+
A-

Dilovası Belediye Başkanı Başkanı Hamza Şayir, seçim beyannamesinde taahhüt ettiği her mahalleye yeni park sözünü de hayata geçiriyor. Dilovası Belediyesi bu bağlamda; 8 parkın ihalesini geçtiğimiz gün gerçekleştirdi.

Göreve geldiği günden bu yana çocuklar ve gençlere yönelik büyük adımlar atan; başta eğitim olmak üzere sportif, kültürel ve sosyal faaliyetler alanında adından sıkça bahsettiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, şimdi de minikleri sevindiriyor.

Başkan Şayir, ilçe de kullanılamaz hale gelen parkları da yenilerken;  ihalesi yapılan projeler ile seçim sürecinde çocuklara verdiği “Her mahalleye park” sözünü de yerine getiriyor.

13 MİLYONA MAL OLACAK

8 parkın ihalesi yapılarak  çalışmalar başlatıldı. Yaklaşık  13 milyona mal olacak parklarda, çocukların güvenle oynayabilecekler. Hızla tamamlanması planlanan 8 Parkın ardından, diğer mahallelerde de yeni parkların yapılması içinde çalışmalar başlayacak.

8 PARKIN İHALESİ YAPILDI

Yaptığımız tüm çalışmalar geleceğimizin teminatı yavrularımızın mutluluğu için diyen Başkan Şayir; “İlçemizde çocuklarımız için hizmet üretmeye devam ediyoruz. 12 Mahalleye 12 yeni park için adımlarımızı attık. Çalışma programımıza aldığımız parklarımızdan 8 tanesinin ihalesini gerçekleştirdik. İnşallah kısa sürede inşaat çalışması başlayacak ve bitecek… Çocuklarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmiş olacağız” dedi.

ÇOCUKLARIMIZ GÜVENLİ VE SAĞLIKLI ALANLARDA VAKİT GEÇİRSİNLER

Çocuklara da seslenen Başkan Şayir; “Sevgili çocuklar. Sizler için üretiyor, geleceğiniz için çalışıyoruz. Biliyoruz ki; çocuk parkları bedensel ve zihinsel gelişime katkı sağlar, yaratıcılıkları geliştirir, sosyalleştirir ve eğlendirir. Bunun için gerekli olan ne varsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YAPILACAK PARKLAR

Daha önce de ilçeye 6 yeni park kazandıran Başkan Şayir’in ihalesini gerçekleştirdiği yeni parklar ve yerleri;

•Diliskelesi Mahallesi 721 Sokakta,

•Diliskelesi Mahallesi 729 Sokakta,

•Köseler Mahallesi TOKİ konutları içersinde,

•Çerkeşli Mahallesi Y.Pınar parkı,

•Çerkeşli Mahallesi parkı,

•Mimar Sinan Mahallesi Gazze Parkı,

•Orhangazi Mahallesi Karabey Caddesi

•Diliskelesi Mahallesi 720 sokak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.