ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
32,5275
EURO
34,8486
ALTIN
2.476,31
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

ÇALIK: KAVAKLI’YA MUAZZAM BİR MEYDAN KAZANDIRIYORUZ

ÇALIK: KAVAKLI’YA MUAZZAM BİR MEYDAN KAZANDIRIYORUZ
19.10.2022 11:45
A+
A-

Yakuplu, Gürpınar ve Kavaklı Mahallerini kapsayan “3 Köy 3 Meydan” projesinin Kavaklı ayağının ilk etabı yüzde 80 oranında tamamlandı. Toplamda bin 500 metrekare alanda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Kavaklı’ya muazzam bir meydan kazandırıyoruz. ” dedi. Projenin ilk etabı tamamlandığında yeşille iç içe, tam donanımlı bir alan vatandaşların hizmetine sunulacak.

Beylikdüzü Belediyesi’nin Yakuplu, Gürpınar ve Kavaklı mahallerindeki köy içi alanları canlandırmak, bu alanları yenilemek ve yeniden kentsel yaşantıya katmak amacıyla hayata geçirdiği “3 Köy 3 Meydan” projesi hızla devam ediyor. Projenin Kavaklı ayağının toplamda bin 500 metrekareden oluşan ilk etabı yüzde 80 oranında tamamlandı. İlk etaptaki çalışmalar sonlandığında yeşille iç içe, tam donanımlı bir alan vatandaşların hizmetine sunulacak. Kavaklı Köy Meydanı ve yakın çevresini kapsayan proje tamamlandığında ise dinlenme alanı, çocuk oyun alanı, etkinlik alanı ve trafiğe kapalı yürüyüş yolu gibi fonksiyonel alanlar bölgeye kazandırılacak. Yapısal ve sosyal donatı alanlarının da yer alacağı proje, bölge halkının sosyal ihtiyaçlarına da cevap verecek. Gerekli tüm ulaşım düzenlemelerinin yanı sıra arazi eğiminden faydalanılarak oluşturulacak kapalı otoparkla da bölgenin otopark ihtiyacı karşılanacak.

Başkan Çalık çalışmaları yerinde inceledi

Projenin son durumunu yerinde inceleyerek bilgi alan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “3 Köy 3 Meydan projemiz hızla devam ediyor. Kavaklı Mahallesi’ndeki çalışmalarımızın ilk etabında yüzde 80 seviyesine geldik. Bu alanı en kısa sürede vatandaşlarımızın kullanımına açacağız. Kavaklı’ya, komşularımızın nefes alabilecekleri ve çok daha iyi ortamlarda bir araya gelebilecekleri muazzam bir meydan kazandırıyoruz.” ifadelerini kullandı. Başkan Çalık ayrıca, sahada vatandaşlarla da sohbet ederek projeye dair fikirlerini aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.