ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
32,3390
EURO
35,1195
ALTIN
2.238,65
BIST
8.760,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

Başkan Yazıcı, Açem’li Babalar ile Birlikte Pasta Yaparak Babalar Günü’nü Kutladı

Başkan Yazıcı, Açem’li Babalar ile Birlikte Pasta Yaparak Babalar Günü’nü Kutladı
20.06.2022 00:33
A+
A-

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AÇEM’li babalar ile birlikte Babalar Günü’ne özel pasta yaptılar. Babaların yaptığı pastayı çocukların yediği etkinlik renkli anlara sahne oldu.

Tuzla’da 3-6 yaş arasındaki çocukların kişisel gelişime katkı sağlanması ve çocuklarını kursa getiren annelerin de kendi alanlarında seçtikleri konular üzerine eğitimler alabildikleri Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde Babalar Günü heyecanı yaşandı. Çocuklarını ve eşlerini AÇEM’lere getiren babalar, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile birlikte pasta yaptılar. Başkan Yazıcı’ya, eşi Gönül Elleri Çarşısı kurucu gönüllerinden Dr. Fatma Yazıcı ve oğlu Yavuz da eşlik etti. Başkan Yazıcı ve programa katılan tüm babalar Tuzla Belediyesi Mutfak Atölyesi’nde çocukları ile birlikte pasta yaptılar.  Program sonunda çocuklar babalarına,  pasta yaptıkları için madalya takdim ettiler. Babalar Günü için özel olarak hazırlanan program renkli anlara sahne oldu.

“BÜTÜN BABALARIN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”

Program sonrasında konuşan Tuzla belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Babalar Günü programı kapsamında pastamızı yaptık. Şimdi de yiyoruz. Babalar olarak pastayı birlikte yapmak ve çocuklarımız ile birlikte yemek çok güzel. Toplumun çekirdek yapısı ailedir. Bugün Babalar Günü ve babaların bir çınar gibi ailenin temelini oluşturan zemine çok büyük bir katkısı vardır. Ben tüm babaların gününü kutluyorum. Özellikle babalarını kaybetmiş olan vatandaşlarımıza da sabır ve uzun ömürler diliyorum. Ahirete intikal etmiş tüm babalara da Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.