ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Bakan Bak’tan Kartalspor sözü

Bakan Bak’tan Kartalspor sözü
A+
A-

Mimar Hüseyin Karakaya ile birlikte Kartal Stadı’nın yapılacağı alanı inceleyen Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Kartalspor’u tekrar eski günlerine döndüreceklerini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yapılması planlanan Kartal Stadı için Kartal’a geldi. AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya ve kurmaylarıyla bir araya gelen Bak, Kartal’a güzel tesisler kazandıracaklarını söyledi. Bakan Bak, “Bütün gençlerimizi uyuşturucudan ve kötü alışkanlıklardan korumak istiyoruz” dedi.

KARTALSPOR’U ESKİ GÜNLERİNE GETİRECEĞİZ

Mimar Karakaya ile birlikte Kartal Stadı’nın yapılacağı alanı gezen Bakan Bak, “Kartalspor bir marka. İnşallah kısa sürede eski günlerine getireceğiz. Her türlü desteği vereceğiz. Hep beraber ayağa kaldıracağız. Kartal’a güzel tesisler kazandıracağız. Hiç merak etmeyin” şeklinde konuştu.

KARTAL SPORUN MERKEZİ OLACAK

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya ise “Kartal hem Anadolu yakasının marka ilçesi olacak hem de sporun merkezi haline gelecek. Kartal için varız ve Kartal’a hizmet etmek için hazırız” dedi. Mimar Karakaya, “Hazırladığımız projeler lafta kalmayacak ve icraat olarak Kartalımıza kazandırılacak. Herkes biliyor ki yaparsa AK Parti yapar. Kartallılar sevinsin. Sayın bakanımız bize büyük destek veriyor. Bakanımızın riyasetinde Kartal Stadımızı yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.