ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2809
EURO
36,9955
ALTIN
2.992,01
BIST
8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C

Bahçeli 2023 için start verdi!

Bahçeli 2023 için start verdi!
02.11.2021 10:07
A+
A-

TBMM’deki grup toplantısında partililerine seslenen MHP lideri Bahçeli, 2023 seçimleri için çalışmalara başladıklarını duyurdu. Bahçeli “Adım adım 2023, il il Anadolu teması ile herkese ulaşacağız. Ayak basmadık yer bırakmayacağız. 2023 yılının Haziran ayında yapılacak seçimler doğrultusunda milletimize dertleşeceğiz, sertleşen kutuplaşmayı beraber yarmak için emel birliği, inanç birliği yapacağız.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’deki grup toplantısında partililerine seslendi. Muhalefetin erken seçim taleplerine karşı 2023 vurgusu yapan Devlet Bahçeli seçimler için çalışmalara start verdiklerini dile getirdi.

Adım adım 2023, il il Anadolu teması ile herkese ulaşacağız diyen Bahçeli’nin hedefinde ise Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) vardı. Bahçeli, “CHP’nin gerçek yüzünü her zeminde, her yöremizde anlatacağız. Bilhassa 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin en fazla oy aldığı 131 seçim bölgesinde HDP ile ittifakını, terörle mücadele karşı gelişini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le bağını koparışını tek tek CHP’ye oy veren milli insanlarımızla paylaşacağız.” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ile ABD Başkanı Biden’nın Roma’da yaptığı görüşmeye de değinen MHP lideri Bahçeli “Bu görüşmede iki ülkenin ilişkilerini geliştirmek için ortak mekanizma oluşturulması konusunda mutabık kalınması, NATO ve stratejik ortaklığa vurgu yapılması bize göre değerlidir. Bundan sonra kimin samimi, kimin maskeli olduğu ortaya çıkacaktır” dedi.

CHP’nin Irak ve Suriye Tezkeresi’ne hayır oyu vermesini de sert bir dille eleştiren Bahçeli, “CHP, HDP ile el ele tutuşarak terörle mücadelenin devamına hayır demiştir. Irak ve Suriye tezkeresi CHP ve HDP’nin istediği gibi reddedilmiş olsaydı Türk askeri geri çekilecekti. CHP tarihin yanlış yerinde durmakla kalmamış, Türkiye’nin karşısında konuşlanmıştır. Sorarım sizlere; bu olup bitenler zillet değil midir?” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.