ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2327
EURO
37,0051
ALTIN
3.025,46
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Ak Parti ve Mhp Kartal’da İktidara Yürüyor

Ak Parti ve Mhp Kartal’da İktidara Yürüyor
A+
A-

Kartal Belediyesini geçen 15 yılın ardından tekrar alabilmek adına gecesini gündüzüne katan Cumhur İttifakı bu defa Royal Düğün salonunda MHP Kartal İlçe Başkanlığının organize ettiği ve “Büyük Ülkü Buluşması” mottosu ile verdiği kahvaltı ile Belediye Başkan adayı Hüseyin Karakaya’yı hem teşkilat üyeleriyle hem de vatandaşlarla buluşturdu.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen kahvaltıya Kartal Ak Parti İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt, BBP Kartal İlçe Başkanı Halil Karaaslan, STK temsilcileri,  muhtarlar ve çok sayıda basın mensubu katılım sağladılar.

Kahvaltı programının açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt, mevcut Belediye2nin seçime bir ay kala vatandaşların gözlerini boyamak için iş makinalarını ortaya çıkardığına dikkat çekerek “Adeta aklımızla alay ediyorlar. 15 yıldır ortada yoklar şimdi reklam peşindeler” dedi.

Zübeyir Kurt, CHP’li Kartal Belediyesi’nin astığı afişlerde “Daha yapacak çok işimiz var” yazdığına atfen “Zaten bir şey yapmadınız ki, daha hangi işi yapacaksınız? Bütün işleri bize bıraktınız. 31 Marttan sonra biz yapacağız” diye seslendi.

Daha sonra kürsüye davet edilen Cumhur İttifakı Kartal Belediye Başkan adayı Hüseyin Karakaya ise yaptığı konuşmada Kartal’ın boş geçen 15 yılının 31 Mart günü artık son bulacağını ifade ederek şunları söyledi:

“Kartal 15 yıldır beklediği hizmetleri Cumhur İttifakı belediyeciliğinde alacaktır. İlçemizin tüm sorunlarını biliyoruz ve bir mimar kardeşiniz olarak  siz Kartallı hemşehrilermizin takdiriyle göreve geldiğimizde 15 yıldır özlem duyduğunuz hizmetleri geri getireceğimize söz veriyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.