ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2357
EURO
37,0145
ALTIN
3.021,49
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Afet Müdahale Derneği, Çanakkale’de

Afet Müdahale Derneği, Çanakkale’de
25.08.2023 22:51
A+
A-

Afetler için üst düzey hazırlık yapan Afet Müdahale Ekibi, Çanakkale’deki yangına karşı hızlı bir tepki vererek ekosistemi korumak için bölgede.

Deprem, yangın, sel gibi birçok afetin sık sık yaşandığı ülkemizde sivil toplum kuruluşlarına duyulan büyük ihtiyaca cevap veren önemli bir kuruluş olan Afet Müdahale Derneği, Çanakkale’de çıkan yangına hızlı bir refleks göstererek tam donanımlı şekilde bölgeye gitti.

Ali Rıza Yıldız’ın başkanı olduğu Afet Müdahale Derneği, AFAD gibi kurumlarla koordineli çalışarak afetler karşısında önemli bir rol üstleniyor.

YILDIZ: BİR KİŞİNİN SORUMSUZLUĞU HABİTATI YOK EDİYOR

Çanakkale’deki yangınla ilgili sosyal medyadan da bir paylaşım yapan Afet Müdahale Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldız, “Afet Müdahale Ekibi Derneği olarak dün salı günü geceden beri yangına müdahalemiz sürüyor. Yangından çok rüzgar bizi uğraştırıyor. Bir kişinin sorumsuzluğu habitattaki milyonlarca canlının ölümüne sebep olurken tahmini zor maddi kayıplarıda beraberinde getiriyor. Lütfen ateş yakmayalım daha duyarlı olalım.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.