ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2932
EURO
37,1772
ALTIN
3.011,25
BIST
8.835,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C

Kartal’ın artık “İYİLİK MARKETİ” var!

Kartal’ın artık “İYİLİK MARKETİ” var!
A+
A-

Başkanlığını İsmail  Akkın’ın yürüttüğü “İyilik Yap İyi Ol derneği” kurulduğu günden bu yana , bir çok kapsamda , ihtiyaç sahibi aileye el uzatan. İhtiyaç fazlası beyaz eşya, mobilya, mutfak gereçleri, sandalye, masa, her türlü ikinci el malzemeleri kendi çabalarıyla vatandaşlara ulaştırarak ihtiyaçlarını karşılayan ve bunları ihtiyaç sahiplerinin bizzat kapısına kadar yaparak, takdirleri toplayan bir dernek olarak dikkat çekiyor.

 Derneğin tüm üyelerinin, hayırsever vatandaşların ve iş insanlarının yardımlarıyla yürüttükleri çalışmalar, muhtarlar aracılığıyla, ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit edip, yardımların ulaşmasını sağlarken, derneğe yapılan müracaatlar da titizlikle değerlendiriliyor. Gönüllüler ve ihtiyaç sahipleri arasında gönül bağı köprüsü  kurmayı  başardıklarını söyleyen  dernek sekreteri, Rezzan Türkoğlu; “her şeyin iyilikten geçtiğini” ifade ediyor.

“İyilik Yap İyi Ol derneği” bu kapsamda yaptığı çalışmalara bir yenisini ekleyerek, merkezi  Kartal Doğan sokakta bulunan, İyilik marketini açtı. Marketin amacı, vatandaşların ucuz gıda ihtiyacını karşılamak olup, İyilik kartı uygulaması sayesinde, ihtiyaç sahiplerine ücretsiz gıda temin edilmesini sağlamak. Geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara  can suyu  olan dernek, hayırsever vatandaşların desteğiyle bu yardımları sürekli hale getirerek , ihtiyacı olanların nefes almalarını amaçlıyor.

Derneğin açmış olduğu gıda marketinde her türlü gıda maddesini çok ucuza temin edebilen vatandaşlar dayanışma örneği sergileyen hayırsever insanlara minnetlerini ifade ederken, ekonominin oldukça dibe vurduğu bu günlerde böylesi bir yardımlaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtiyorlar.

Gıda marketinin açılışına Dernek Başkanı İsmail Akkın’ın yanısıra , Rezzan Türkoğlu, Bünyamin Balta, Muammer Nas, Mücella Çakır, Betül Şahin, Mustafa Cömert, Sevinç Kurt, Hanife Kandemir katıldılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.