ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2554
EURO
37,0018
ALTIN
3.025,23
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

İstanbul İtfaiyesi ve İBB Ekiplerinden İzmir’deki Yangına Büyük Destek

İstanbul İtfaiyesi ve İBB Ekiplerinden İzmir’deki Yangına Büyük Destek
19.08.2024 01:39
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, İzmir’de devam eden orman yangınına müdahalede kritik bir rol üstlenerek gece gündüz sahada görev aldı. İstanbul İtfaiyesi’nin deneyimli erleri, yangının yoğun olduğu alanlarda büyük bir özveriyle çalıştı. Çocuklara moral verdiler, alevlerin arasından canları kurtardılar.

Gece Boyu Alevlerle Mücadele

İstanbul İtfaiyesi’ne bağlı 60 personel ve 15 itfaiye aracı, yangının ikinci gününde de Bayındır ilçesi Elifli Köyü’nde çalışmalarını sürdürdü. Zorlu hava koşullarına rağmen, yangını kontrol altına alma çabaları sonucunda önemli başarılar elde edildi. Yangının ortasında kalan canları kurtarmak için büyük bir özveriyle çalışan ekipler, gecenin ilerleyen saatlerinde arazide dinlenip sabahın ilk ışıklarıyla görevlerine devam etti.

Çocuklara Moral, Canlara Destek

İBB ekipleri, yangından etkilenen köyleri ziyaret ederek, bölgedeki çocuklara moral verdi ve onlara hediyeler dağıttı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İstanbul İtfaiyesi ve İBB ekiplerini ziyaret ederek gösterdikleri üstün gayretten dolayı teşekkürlerini iletti.

İBB Destek Ekipleri İzmir’de Hazır Bekliyor

İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ve İSKİ Genel Müdürlüğü de İzmir’deki yangına müdahale için sahadaydı. 9 personel ve 7 araçtan oluşan İBB yardım ekibi, Menderes ilçesindeki Değirmendere mevkiinde hazır bekleyerek acil durumlara anında müdahale etmeye devam ediyor.

İzmir Yangınına İSKİ’nin Katkısı

İBB’ye bağlı İSKİ Genel Müdürlüğü de yangınla mücadeleye önemli bir destek sağladı. Çanakkale’deki yangın müdahalesinden dönen 4 personel ve 4 araç, İzmir’deki yangın çalışmalarına katıldı. İstanbul’dan gelen ekiple birlikte İSKİ, toplam 7 personel ve 7 araçla yangın bölgesinde soğutma çalışmalarına devam ediyor.

Üstün Gayretlerle Gelecek İçin Mücadele

Yangının ikinci gününde sahada görev yapan İBB ekipleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay tarafından tebrik edilerek gösterdikleri üstün gayretten dolayı onurlandırıldı. İstanbul İtfaiyesi ve İBB’nin diğer birimlerinden oluşan bu güçlü ekip, yangınla mücadelede önemli bir fark yaratarak doğayı ve canlıları koruma yolunda büyük bir adım attı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.