ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2327
EURO
37,0051
ALTIN
3.025,46
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Beylikdüzü Belediyesi’nden İzmir’deki Yangınlara Destek!

Beylikdüzü Belediyesi’nden İzmir’deki Yangınlara Destek!
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi’ne bağlı “Nefes Arama Kurtarma” ekipleri, İzmir’de meydana gelen ve rüzgarın etkisiyle büyüyen orman yangınlarına müdahale için bölgeye hareket etti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, yangınların kısa sürede kontrol altına alınması temennisinde bulunarak, tüm ekiplere destekleri için teşekkür etti.

Başkan Çalık, yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz, İzmir’deki yangın söndürme çalışmalarına destek olmak için bölgede. Yangınla mücadele eden tüm ekiplere yürekten teşekkür ediyorum. Ülkemizin birçok yerinde yaşanan yangınların bir an önce son bulması en büyük dileğimiz” dedi.

“Nefes Arama Kurtarma” Ekipleri İzmir Yolunda

İzmir’in çeşitli bölgelerinde başlayan orman yangınları, günlerdir devam eden rüzgarın etkisiyle hızla yayıldı. Bu duruma kayıtsız kalmayan Beylikdüzü Belediyesi, afet ve acil durumlara hızlı müdahale edebilmek amacıyla kurulan “Nefes Arama Kurtarma” ekiplerini İzmir’e sevk etti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın talimatı doğrultusunda, 17 Ağustos gecesi yola çıkan ekipler, yangın söndürme çalışmalarında görev alacak.

Başkan Çalık, yangınlarla mücadelede halkın duyarlılığının önemine dikkat çekerek, “Ormanlarımız bizim için çok değerli. Ufacık bir dikkatsizlik kocaman bir ormanı ve içerisindeki canlıları yok edebilir. Herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Ormanlar, gelecek kuşaklara bırakacağımız değerlerdir. Yangınla mücadele eden tüm ekiplere yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Çalık ayrıca, yangın sırasında herhangi bir can kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğunu belirtirken, ormanda yaşayan birçok canlının kaybedildiğini ve bunun ekosistem üzerinde ciddi etkiler yarattığını vurguladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.