ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2554
EURO
37,0018
ALTIN
3.025,23
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Mert Polat’tan Adaylık Açıklaması

Mert Polat’tan Adaylık Açıklaması
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal İlçe Başkanlığı aday tanıtımı için, parti binasında bir toplantı düzenledi. CHP Kartal İlçe Başkan adayı Mert Polat, salona girdiği andan itibaren partililer yoğun ilgisi ile defalarca alkışlandı.

Kartal’ın iki geç siyasetçileri arasında kıyasıya bir rekabet içinde geçen yarışta; ipi göğüsleyen taraf 3 Eylül günü yapılan kongre ile belli olacak.

CHP Kartal İlçe Başkanlığında, ilk adaylık açıklamasını yapan genç siyasetçi Mert Polat’ı yalnız bırakmayanlar arasında Kartal Belediye Başkan yardımcıları İmam Aydın, Oktay Aksu , İSFALT  Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Yüksek, Kartal Belediye Başkan Danışmanları Özbey Pekşen ile Düzgün Çapar, Kartal Belediye Meclis Üyeleri; Özlem Bulut, Yusuf Altay, Refik Şener, Umut Daştan, Yasin Ünder ve çok sayıda partililer vardı.

Genç siyasetçi Mert Polat, Parti binasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İlk olarak CHP Kartal İlçe Başkanlığı kapısından içeriye girdiğim andaki  heyecanı bana  yaşattığınız için, tüm  örgüt üyelerime ayrı ayrı teşekkür ederim. Cumhuriyet Hal Partisi dededen kalan bir mirastır. İlçe Başkan adaylığına ön sıradan gelmedim, büyük bir emek ve çaba harcadım. 2009 yılında mahalle birimi ile başlayan siyası hayatıma, üniversite eğitimim sırasında da devam ederek Gençlik Kolları’nda aktif olarak çalıştım.

Mert Polat,önemli bir seçimi geride bıraktıklarını söyleyerek; “Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde tüm demokratik güçleri aynı masaya etrafında toplayarak, inanılmazı başardığına vurgu yaparak teşekkür etti. Konuşmalarını sürdüren Mert Polat, Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlı’nun verdiği bu mücadele korku imparatorluğuna karşı dik duruştu, partimizin bu günden itibaren şiarı olarak yine” devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Seçim sonucu bizim için bir son değil, önümüzdeki seçimler birlikte başka bir mücadelenin başlangıcı olacaktır. CHP’nin iktidar olacağına inancım tamdır.

Konuşmaları sık sık alkış ve sloganlarla kesilen Mert Polat,” Atatürk Cumhuriyetinin laik demokratik sosyal ve hukuk devletini savunmak için, Cumhur ittifakının gerici; kadına, aydına, sanata, gençliğe, özgürlüğe düşman zihniyetine karşı çıkmak için Kartal İlçe Başkanlığı’na adayım dedi.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.