ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Adem Uçar, Gönüllerde Hoş Bir Seda Bıraktı!

Adem Uçar, Gönüllerde Hoş Bir Seda Bıraktı!
A+
A-

Kartal Belediyesi’nde yaklaşık  7 yıl Müdürlük, 5 yıldır da Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla yürüten Adem Uçar, Kartal’a ” Her veda yeni bir başlangıçtır ” diyerek veda etti.
Memleketi Adana’nın Ceyhan ilçesine Başkan Yardımcı olarak atandığını sosyal medya hesabından paylaşan Uçar, aldığı her görevi de başarı ile tamamlaması ile tanınıyor.
Uçar, aldığı mesleki eğitim kapsamında, belediyenin çeşitli pozisyonlarda kültür ve sanat, alanında örnek çalışmalara imza attı .
Kartal Belediyesi’nde sürdürdüğü görev süresince en iyi hizmeti vermek için gayret gösteren Uçar’ın kapısını çalan herkes tebessümle içeri girdi, kalplere dokundu, gönülleri kazandı, sıcacık gülümsemelere tanık oldu. Uçar, naif yaklaşımıyla Kartal halkının takdirini ve sevgisini kazandı.
Kartal’ da yıllardır kazandığı deneyimlerini, tecrübelerini bundan sonra Adana, Ceyhanlılar için paylaşacak olan Adem Uçar, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak,
“HER VEDA YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR”

Adana Ceyhan’dan Kartal’a geldiğimde bu büyük şehirde neler yapacağımı bilmiyordum, biraz kaygılıydım. Kartal’da bulunan Cesur Çuval Fabrikasında işe başladım ve bu sayede gurbet yolculuğum tam olarak böyle başladı.

Arkamda hiç kimsenin olmadığını bilerek; ancak, üniversiteyi birincilikle bitirmiş olmanın cesaretiyle, dönemin Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e bir mektup yazdım, sonuçta sanat tarihçisiydim ve hayallerim vardı. Ona bu hayallerimden bahsettim. Ve bu mektup sonucunda Kartal Belediyesi’nin kapıları açıldı bana.

İstanbul’un önemli bir tarihi değeri olan Dragos Arkeolojik Kazı Alanı’nda çalışmalar yaptık. Sonrasında da genç yaşımda Kartal Belediyesi Kültür Müdürlüğü görevini üstlendim. Çalışma arkadaşlarımın da desteğiyle çok önemli kültür ve sanat etkinlerini yaparak Kartal’a artı değer kattık. Bunların ötesinde kalıcı eserler de ortaya koyduk. Bu sebeple Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür ederim.

Mevcut Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’in, Kartal Belediye Başkanı olarak seçilmesiyle, başkan yardımcılığı görevine getirildim. Yine bu görevlerimde de Kartal için birbirinden kıymetli projeleri hayata geçirdik. İlçemize artı değer kattık… (bundan sonra daha da büyük projelerin yapılacağına olan inancım ise tamdır) beni başkan yardımcılığı görevine layık gören Gökhan Yüksel başkanıma da sonsuz teşekkür ediyorum.

Gökhan başkanımızın, tekrar seçildiği, ikinci döneminde de, benimle, yola devam etmek istediğini söylese de, benim bir hikaye yazmak istediğimi ilettim kendilerine. Her ne kadar Kartal’ı çok sevsem de yeni bir sayfa açmak benim için daha iyi olacaktı. Bu sebeple doğup büyüdüğüm, çocukluğumun geçtiği, memleketim Adana’ya dönmeye karar verdim. Tabii ki bu benim için çok zor bir karardı. Ailemin de destek ve teşvikleriyle bu kararı aldım.

Bu zamana kadar çalıştığım başkanlarıma, başkan yardımcısı ve müdürlerime, bugünlere gelmemde emeği olan tüm yakın – uzak çalışma arkadaşlarıma ve tüm Kartallı dostlarıma çok teşekkür ediyorum.

Şimdi Kartal’da edindiğim tecrübelerle, yine başkan yardımcısı olarak memleketim Ceyhan için çalışacağım. Beni bu göreve layık gören kıymetli başkanım, değerli kardeşim Kadir Aydar’a çok teşekkür ediyorum.

Çocuklarımın doğduğu, bana hayatıma dair önemli kapıları açan Kartal’ı ve siz kıymetli dostlarımı hiç bir zaman unutmayacağım. Ve hatta Gökhan Başkanıma vermiş olduğum söz için bir ayağım Kartalımızda olacaktır. Her şey için çok teşekkür ederim.

Emeğim Kartal’ın; dostuklarınız benim olsun.

Hepiniz hakkınızı helal edin, lütfen…

Hoşça kalın! ” İfadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.