ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2358
EURO
37,0299
ALTIN
3.015,67
BIST
8.826,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Nostaljik Pop Korosu’ndan Muhteşem Konser

Nostaljik Pop Korosu’ndan Muhteşem Konser
15.04.2022 02:15
A+
A-

Atilla Yelken Nostaljik Pop Korosu Kartal’da seyircisiyle buluştu. Mükemmel derecede hazırlanmış konserde, müzik yelpazesinin her boyutundan eserler seslendirildi.

“Gözler Kalbin Aynasıdır” şarkısıyla bilinen Atilla Yelken, 55 yıllık sanat yaşamında sayısız 45’lik plakları bulunan, uzun yıllar TRT’de sanatçı olarak, müzik ve program yapan 1978 yılından başlayarak 14 yıl içinde 6’sı Long Play olmak üzere 10 albüme imza attı.

Şimdilerde, 1970-80-90’lı yılların gönüllerde, yüreklerde iz bırakan unutulmaz şarkılarını, hem geçmiş nesillerin anılarını tazelemek, hem de genç kuşaklara geçmiş şarkılarını anımsatmak amacıyla, Nostaljik Pop Korosunu kurdu.

Koro, her yaştan her meslekten, müziğe gönül vermiş kişilerden oluşmakta. Çoğunluğunu Kartallıların oluşturduğu topluluk, ilk olarak Erika Kafede çalışmalarına başlamış, giderek de çoğalmıştır. Büyük bir özveri ve titizlikle hazırlıklarını sürdürdükleri konserin sunuculuğunu Çiğdem Türkmen’in yaptığı, solist ve koristler: Aysel Özkan Çom, Gülay Şakar, Dilek Özdoğan, Nesrin Yasak, Didem Berberoğlu ve isimlerini sayamadığımız birbirinden değerli kişilerden oluşmaktadır.

Başta Atilla Yelken olmak üzere, gurup bireylerinin uyum, sevgi, dostluk içerisinde çalışmalarıyla ortaya harika performansların sergilendiği konserler verilmekte.

İstanbul’un çeşitli ilçelerinde Nostaljik Pop Koro çalışmalarını yöneten ve yüzlerce kursiyeri seyircisiyle buluşturmaya devam eden Atilla Yelken korosu bu akşam Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde seyircisiyle buluştu.(14 Nisan) Solo ve korodan oluşan, yaklaşık iki saat süren konserde birbirinden eşsiz eserler seslendirildi.

Ev sahipliğini Kartal Belediyesi’nin yaptığı konsere vatandaşların yoğun katılımı oldu.  STK temsilcileri, muhtarlar, iş ve yerel siyaset çevreleri de katıldı. Protokol da Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Adem Uçar, Cengiz Türkmen’ de vardı.

Renkli görüntülerin yaşandığı konserde konuklar kimi zaman söylenen şarkılara eşlik etti, kimi zaman 80-90’lı yılların ruhunu yaşadı.  Seyircisinden tam not alarak alkışlarla İzmir Marş ile geceyi noktaladılar.

Yorumlar

  1. Selma Gültekin dedi ki:

    Muhtesem bir konserdi Atilla Yelken ve öğrencilerine bu muhteşem müzik şöleni için gonulden teşekkürler…❤