ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2358
EURO
37,0299
ALTIN
3.015,67
BIST
8.826,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Kartal’da Okullar Yeni Eğitim Dönemine Hazırlanıyor

Kartal’da Okullar Yeni Eğitim Dönemine Hazırlanıyor
A+
A-

Kartal’da, 2024-2025 eğitim-öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala Kartal Belediyesi, ilçedeki okullarda temizlik ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi çalışmalar belediye ekipleri tarafından titizlikle yürütülüyor.

2024-2025 eğitim-öğretim yılı için ilk ders ziline hazırlanan okullarda yürütülen temizlik ve bakım onarım çalışmalarına hız veren ekipler, öğrenciler için okulları yeni döneme hazırlıyor. Ekipler, ilçe genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında,  okul bahçelerini tazyikli su makinalarıyla yıkayarak dezenfekte ediyor. Ayrıca bakım, onarım, kaldırım düzenleme ve boyama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

“Çocuklarımız En Güzel Şartlarda Eğitim Alsın Diye Çalışıyoruz”

Yeni eğitim öğretim yılına hazırlanan ve önümüzdeki hafta okullarına başlayacak olan öğrencilere ve velilere başarılı bir yıl dileyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “2024-2025 eğitim öğretim yılımızın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Çocuklarımızın en güzel şartlarda eğitim alması için Kartal Belediyesi olarak tüm imkânlarımızı kullanıyoruz. İlçemizde, bakım onarım ve temizlik ihtiyacı olan okullarımızın eksiklerini gidererek çocuklarımızın yeni eğitim öğretim yılına tertemiz ve bakımlı okullarda girmelerini sağlıyoruz. Tüm velilerimizin ve çocuklarımızın her ihtiyaçlarında Kartal Belediyesi olarak yanlarında olacağımızdan şüpheleri olmasın.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.