ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2385
EURO
37,0141
ALTIN
3.023,62
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Hüseyin Karakaya Sürprizi!

Hüseyin Karakaya Sürprizi!
A+
A-

Kartal AK PARTİ’yi uzun zamandır görülmemiş bir heyecan dalgası sardı. Belediye Başkanlığı adaylığında ismi açıklanan Mim. Hüseyin Karakaya, kayıp 15 yılın ardından Kartal seçmeninde küllenmeye yüz tutmuş İktidar ateşini tekrar alevlendirdi.

Adı her yerel seçim öncesinde hep zikredilen, kazanabilir aday olarak lanse edilen ancak şimdiye kadar bu şansı bir türlü yakalayamayan deneyimli siyasetçi ve Kartal’ın “İstanbul Efendisi” tabiri layık görülen önemli siması Mim. Hüseyin Karakaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tercihi ile Kartal AK PARTİ Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından Kartal’da taraflı, tarafsız Kartallıların havai fişekler eşliğinde sevinç gösterileri ile karşılandı.

AK PARTİ Kartal İlçe Merkezi Mim. Hüseyin Karakaya’nın gelmesi ile birlikte bir heyecan dalgasının yayılmasına neden olurken, kendisini karşılamaya gelen partilileri selamladı. İlçe Merkezinde İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, Kartal MHP İlçe Başkanı Zübeyir Kurt, SKM Başkanı Fikret Polat, Kadın Kolları Başkanı Hatice Albayrak, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Bulut ve eski İlçe Başkanı Temurhan Yıldız’dan oluşan ekip tarafından karşılanan Mim. Hüseyin Karakaya selamlama konuşmalarının ardından partililere hitap etme şansı buldu.

Karakaya, yaptığı konuşmada özellikle 1994 yılında içlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da bulunduğu kararlı ekiple İstanbul ve Kartal’ı kazandıkları dönemin heyecanını aynen bugün de hissettiğini vurgulayarak, tarihin tekerrür edeceğini ve seçimden başarı ile çıkacaklarına olan inancını sevenleriyle paylaştı.

Mimarlık mesleği nedeniyle dünyanın dört bir yanında projeler uyguladığını hatırlatan Karakaya, Kartal’ı karış, karış bildiğini, eksiklerini, yapılması gerekenleri çok iyi idrak ettiğini, bunların yapılamayacak işler olmadığını, “Yeter ki inanç olsun, istek olsun, gönül birliği olsun” dedi.

Belediyelerde çeşitli görevlerde çalıştığını belirten Hüseyin Karakaya, Kartal’dan ayrılan beş ilçenin Kartal’ı fersah, fersah solladığını, Kartal halkının başka ilçelere alışverişe gitmek zorunda kalmalarına gönlünün razı olmadığını üzerine basarak anlattı.

Kartal’da önemli sorunlar olduğunu, bunları çözecek inançta olduğunu tekrarlayan Karakaya, bina yapmanın kolay olduğunu ama asıl zor olanın gönüllerin mimarı olmak olduğunu, gönüller yapmaya aday olduğunu, teşkilatçı olarak hep birlikte başarıya inandığını da altını kalın çizgilerle çizmesinin ardından konuşmasını sonlandırırken, gördüğü coşkunun kendisine güç verdiğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.