ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2385
EURO
37,0141
ALTIN
3.023,62
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Duranoğlu vefatının 1. yılında kabri başında anıldı

Duranoğlu vefatının 1. yılında kabri başında anıldı
29.10.2022 17:34
A+
A-

Kartal’ın eski Belediye Başkanlarından Ali Duranoğlu, Kartal Belediyesi’nin düzenlediği bir etkinlikle vefatının 1. yılında kabri başında dualarla anıldı.

1980 Askeri darbesi sonrasında 1884 yılında yapılan yerel seçimlerde Kartal Belediye Başkanı olarak seçilen Ali Duranoğlu, 1989 yılına kadar bu görevde kalmıştı. Oldukça sıkıntılı bir dönemde Başkanlık yapmasına karşın çok önemli işlere imza atmayı başarmış olan Duranoğlu, geçtiğimiz yıl geçirdiği rahatsızlık sonucunda 28 Ekim 2021 yılında hayatını kaybetmişti.

Ali Duranoğlu’nun kabri başında yapılan anma töreninde Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile yardımcıları Adem Uçar, Oktay Aksu, İmam Aydın, Ali Apaydın, Bayram Ali Baştan, Hüseyin Tozkoparan, ailesinden, eşi Melek Duranoğlu, Kızları Erva ve Gamze Duranoğlu, oğlu Aslan Duranoğlu, ile kardeşi Zekeriya Duranoğlu başta olmak üzere aile efradı ile çok sayıda seveni hazır bulundu.

Kartal Belediyesi din görevlisi İmam Vedat Erbaş’ın okuduğu kuran_ı Kerim tilaveti ve yaptığı dualar eşliğinde anılan eski Başkan Ali Duranoğlu’nun mezarına daha sonra sevenleri tarafından karanfiller bırakıldı.

“Ona Layık Evlatlar Olmaya Çabalıyoruz”

Merhum Başkan’ın oğlu Aslan Duranoğlu, anma töreninde yaptığı konuşmada anma etkinliğine katılanlara kendilerini yanlız bırakmadıkları için teşekkür ederken, “Geçen sene Babamızı kaybettikten sonra gerçekten zorlu bir dönem oldu. Bu dönem içerisinde herkes Babam ile ilgili güzel işler ve hasletlerden bahsederek bize çok destek oldu. Gökhan Başkana da ayrıca bizi yanlız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz. İyi bir Babaydı. İyi bir yoldaştı. İlkeleri olan, bizi de bu şekilde büyütmeye çalışan bir babaydı. Her ne kadar aradan bir yıl geçsede bizler daha dün yanımızdaymış gibi yaşıyoruz. Ona layık evlatlar olmaya çabalıyoruz. Bu durumda konuşmakta çok kolay değil” diye konuştu.

“Siyaset Akıp Gitsede İnsanlık Baki Kalmalı”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, burada yaptığı kısa konuşmada merhum Başkan Duranoğlu’nun değerli bir insan olduğuna vurgu yaparak, “Aradan koca bir yıl geçti. Zaman çok çabuk ilerliyor. Zaman geçerken de bazı hayatlar var oluyor. Vazıları da yok oluyor. Sevgili Başkanımız Kartal’a Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde Kartal için ürettiği hizmetler, Kartal için ortaya koyduğu çalışmalar ile ona minnetlerimizi sunuyoruz. Yıllar çok hızlı ilerliyor. Fakat bu önemli görevleri, hizmete adanmış hayatların hatırlanması gerekiyor. Kartal Belediye ailesi olarak Başkanımızın Kartal’a kattıkları için, Kartal’ın vefasını sunmak için huzurundayız. Tekrar Allah’tan rahmet diliyorum. Her birimiz hizmet etmek için görev alıyoruz. Bazen siyaset hızlı akıp gidebiliyor ama insanlık baki kalmalı diyorum” dedi.

Anma töreni merhum Belediye Başkanı Ali Duranoğlu’nun hayrına lokma dağıtılmasının ardından sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.