ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2358
EURO
37,0299
ALTIN
3.015,67
BIST
8.826,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

CHP Kartal İlçe Başkanlığı’na Sprey Boyalı Saldırı!

CHP Kartal İlçe Başkanlığı’na Sprey Boyalı Saldırı!
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal örgüt binası önünde bulunan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk resminin yer aldığı pankarta kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından “Hamas geldi, Özgür kaç” ve “İsrail=CHP” yazıldı.

Tepki çeken konuyla ilgili basın açıklaması yapan CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat, şu ifadelere yer verdi:

“Bugün kendilerini ne olarak tanımladıklarını bilmediğimiz birileri ilçe başkanlığımıza bu yazıları yazarak bizleri zalimin zulüm yaptığı yerde, bu zulmü başlatanlar ve sürdürenlerin hepsi için düşüncemizin ne olduğunu bilmiyor olacaklar ki bu utanmazlığı sergilemişlerdir.

Öncelikle; herkes şunu bilsin ki Cumhuriyet Halk Partisi kökü dışarıda örgütlerden ve onları maşa olarak kullananlardan korkmaz, bir adım geri atmaz.

Bizler için en önemlisi hangi dinden, ırktan, mezhepten olursa olsun bölgemizdeki sivillerin, kadınların ve çocukların can güvenliğidir. Bölgemizde barışı esas alarak, savaş baronlarına teslim olmamaktır.

Masum Filistin halkına yapılan zulmün emperyalist maşalığını yapan İsrail’i de ve bu zulmün canlı kalmasına fırsat sunan terör saldırılarının da, adı ne olursa olsun, her zaman karşısındayız.

Cumhuriyetimizin 100.yılında bu topraklarda emperyalizme en büyük darbeyi vuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarının mücadelesi ve insanımızın dirayeti ile çizilen sınırlarımız ve gücümüzün kaynağı olan Cumhuriyet umuyorum ki tüm zulme uğrayan toplumlarda bir gün işlevli hale gelir.

Her ne kadar Cumhuriyet ve onun değerlerine karşı mücadele edenler kıymetini bilemese de zulme karşı mazlumu savunan irade savaşarak değil kalıcı çözümler üreterek siyasi alanlarda mücadele etmek ile olur.

Filistinli masumların canı ve kanını kendi küçük siyasi hesapları için istismar edenler, Türkiye’yi Ortadoğu bataklığına çekmeye çalışanlar, sınırlarımız dışındaki savaşları içeriye taşımak isteyenler ateşle oynuyorlar!

Herkes aklını başına alsın!

Son olarak; sürecin aydınlatılmasındaki destekleri için Kartal İlçe Emniyetimize ve Kaymakamımıza teşekkür ederim.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.