ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2385
EURO
37,0141
ALTIN
3.023,62
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Başkan Gökhan Yüksel, Kartal Dersimliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Açılışına Katıldı

Başkan Gökhan Yüksel, Kartal Dersimliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Açılışına Katıldı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Dersimliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin açılışına katıldı. Açılışta konuşan Başkan Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi’nin sosyal demokrasinin gereği olarak tüm sivil toplum örgütlerinin yanında olduğunu belirtti.

Kartal Belediyesi Etkinlik Çadırında gerçekleşen açılışa, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kartal İlçe Başkanı Mert Polat, Belediye Başkan Yardımcıları, Kartal Dersimliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Kılıç katıldı.

“Sivil toplum kuruluşları, demokrasimizin temel taşlarından biridir”

Açılış töreninde konuşan Başkan Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi’nin sosyal demokrasinin gereği olarak, tüm sivil toplum örgütlerinin yanında olduğunu belirterek, sözlerine şöyle devam etti; “Sivil toplum örgütlerinin toplumumuzun çeşitli kesimlerini bir araya getirerek, kültürlerini ve dayanışmalarını güçlendirmesi büyük önem taşıyor. Sivil toplum kuruluşları, demokrasimizin temel taşlarından biridir ve bu taşların güçlü olması, toplumumuzun daha sağlıklı ve dayanışma içinde bir arada olmasına katkı sağlar. Kartal Dersimliler Kültür ve Dayanışma Derneği, Kartal’ımıza hayırlı olsun. İnşallah bu birliktelik, güzel etkinliklere, kültür paylaşımlarına ve dayanışmaya vesile olur. Hep birlikte daha güzel günlerde buluşmak dileğiyle.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.