ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2863
EURO
37,0253
ALTIN
3.028,14
BIST
8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

Kartal’da öğrenciler çevre bilincine ulaşıyor!

Kartal’da öğrenciler çevre bilincine ulaşıyor!
07.03.2022 16:35
A+
A-

Kartal Belediyesi, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan okullarda öğrencilere sıfır atık ve çevre bilinci eğitimleri başladı.

Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Deniz Karaçam etkinlik kapsamında Kartal Cevizli Ortaokulu’nda öğrencilere sıfır atık, geri dönüşüm, geri kazanım ve yeniden kullanım bilgilerini barkovizyon eşliğinde anlattı. Karaçam konuşmasının ardından Cevizli Muhtarı Memiş Dikilidaş ve Cevizli Ortaokulu Müdürü Nevin Aydoğdu Kaplan’a katkılarından ötürü plaket verdi.
İNTERAKTİT TİYATRO OYUNU SAHNELENDİ
Konuşmaların ardından öğrencilere çevre bilincinin aşılanması için ‘İnteraktif Tiyatro’ oyunu sahnelendi. Geri dönüşüm teması üzerine sahnelenen oyunun oyuncuları, hayal güçlerini geliştirmek için öğrencilerle iletişime geçerek ilgilerini arttırdı.
ÖĞRENCİLERE KIRMIZI SOLUCAN GÜBRESİ TANITILDI
Tiyatro oyunu sonrası Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Deniz Karaçam, okula getirdiği kırmızı solucan gübresini (Vermikompost) hakkında bilgi verdi. Karaçam, Vermikompost’un sindirilmiş komposttan meydana gelen mükemmel bir toprak katkı maddesi olduğunu, solucan dışkısının besin ve mikrobiyal açıdan daha zengin ve yüksek değerli bir gübre olduğunu anlattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.