ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2554
EURO
37,0018
ALTIN
3.025,23
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Kartal Belediyesi Gazetecileri yalnız bırakmadı!

Kartal Belediyesi Gazetecileri yalnız bırakmadı!
10.01.2022 17:21
A+
A-

Kartal Belediyesi Mekmet Ali Büklü tesislerinde basın mensupları ile kahvaltıda buluşarak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

Kartal Belediye Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Yerel Basın mensupları ile kahvaltılı bir toplantı düzenledi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in rahatsızlığı dolayısı ile katılamadığı kahvaltıya Kartal Belediye Başkan yardımcısı İmam Aydın ile Kartal Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Güler katılırken, Basın mensupları da yoğun ilgi gösterdiler.

Toplantıyı açılış konuşması ile Hüseyin Güler yaparken, gazetecilerle birlikte bir aile olduklarını ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini kutladığını ifade etti. Güler, ayrıca “Gazeteciliğin zorluğunu ve meşakkatli oluşunu, içinde bulunduğu koşulları biliyoruz. Göreve geldiğimiz 2019 Mart ayından seçildiğimiz ilk günden beri sizleri ayrımsız olarak komşumuz arkadaşımız olarak gördük ve öyle davranmayı sürdürüyoruz. Diye konuştu.

Kahvaltılı toplantıda daha sonra söz alan Kartal Belediye Başkan yardımcısı İmam Aydın ise yaptığı konuşmada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlarken, “Gazeteciler önemli bir görev yapıyor. toplumun sorunlarını, problemlerini gündeme taşıyan meslek mensupları olarak sizlere iyi ki varsınız diyorum dedi.”

İmam Aydın, Gökhan Yüksel Başkanlığında tüm STK’ları aynı ölçüde önemsediklerini hatırlatırken, Kartal’da 350 bin kişiye bire bir ziyretler gerçekleştirdiklerini, bunun yanında Kartal’ın yapılan çalışmalar neticesinde adeta bir şantiyeye döndüğünü ifade ederek, “Kartal’da bütün sokakların aydınlatılması için özel bir çalışma başlattıklarını” söyledi.

Aydın, Aydosta yapılacak olan piknik alanı için Baklanlıkla yazışmaların son aşamaya geldiğini de hatırlattı.

Basın ile kahvaltılı toplantı daha sonra sohbet havasında devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.