ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2362
EURO
37,0089
ALTIN
3.023,51
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Sancaktepe’de ‘Hizmet Yolunda İlk 6 Ay’ Lansmanı Düzenlendi

Sancaktepe’de ‘Hizmet Yolunda İlk 6 Ay’ Lansmanı Düzenlendi
A+
A-

Sancaktepe’de gerçekleştirilen ‘Hizmet Yolunda İlk 6 Ay’ programında, Belediye Başkanımız Alper Yeğin, ilçede hayata geçirilen hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi. Program, Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde, ilçe halkı, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu başkanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Toplantının açılışında konuşan Başkan Yeğin, “Halkımıza hem yaptıklarımızı hem de yapacaklarımızı anlatacağız. Halkın her şeyi bilmesi, bize yüklenen sorumluluğu daha iyi anlamamıza ve desteği daha çok hissetmemize yardımcı oluyor” dedi. Lansmanda, belediyenin ilk altı ayda gerçekleştirdiği projeleri içeren bir slayt sunumu yapıldı.

Yeğin, sunumunda mali yapı, tamamlanan ve devam eden projeler ile istatistiksel verileri beş ana başlık altında katılımcılara aktardı. Özellikle 31 Mart sonrası ilçede önemli projelere imza attıklarını vurgulayan Yeğin, “İlk 100 günde 20 projenin temelini attık. Bu projelerden yaklaşık sekiz tanesinin inşaat çalışmalarını tamamlayarak Sancaktepe halkının hizmetine sunduk” diye konuştu.

Devam eden projeler hakkında da bilgi veren Başkan Yeğin, ilçede şu an aktif olarak 29 farklı noktada inşaat çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Kütüphaneler, kreşler, sağlık ocakları, yürüyüş yolları ve parklar gibi projelerin devam ettiğini ifade eden Yeğin, “Sancaktepe’de ciddi bir değişim süreci yaşıyoruz” dedi.

Gelecekteki hedeflerine de değinen Yeğin, “Sancaktepe’yi İstanbul ve Türkiye’nin en yaşanabilir ilçesi yapma iddiasındayız. Kent meydanları, metro projeleri ve yaşam vadileriyle örnek bir ilçe olacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Yeğin, halkla şeffaf bir iletişim kurmanın önemine vurgu yaparak, “Ne kadar şeffaflaşırsak o kadar rahatlıyoruz. Halkın her şeyi bilmesi, bize yüklenen sorumluluğu daha iyi anlamamıza ve desteği daha çok hissetmemize yardımcı oluyor” dedi. Sancaktepe’de yürütülen hizmetlerin kamuoyuyla paylaşılmaya devam edileceği belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.