ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2362
EURO
37,0089
ALTIN
3.023,51
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

İstanbul’da Gök Gürültülü Sağanak Yağış Uyarısı

İstanbul’da Gök Gürültülü Sağanak Yağış Uyarısı
06.09.2024 10:39
A+
A-

AKOM Meteoroloji Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul genelinde akşam saatlerine kadar aralıklarla gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Şehirde güne, 24 derece civarında seyreden hava sıcaklıkları ve sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışla başlandı.

Yağışların akşam saatlerine kadar devam etmesi ve özellikle bazı bölgelerde yerel kuvvetli yağışlar yaşanabileceği belirtiliyor. Gün içerisinde sıcaklıkların 29 derece civarında olması öngörülüyor.

İstanbul’da aralıklı sağanak ve gök gürültülü yağmur geçişlerinin devam edeceği ve bu yağışların yer yer kısa süreli ancak kuvvetli olabileceği tahmin ediliyor. Uzmanlar, vatandaşları ani yağışların yaratabileceği olumsuz koşullara karşı dikkatli olmaya çağırıyor.

Hava sıcaklıklarının ise 6 Eylül’e kadar mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor. İstanbul genelinde sağanak yağış nedeniyle oluşabilecek ani su baskınları ve ulaşımda yaşanabilecek aksamalar konusunda yetkililerin tedbirli olacağı vurgulanırken, İstanbulluların da gerekli önlemleri alması öneriliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.