ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2385
EURO
37,0141
ALTIN
3.023,62
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Girişimcilere Büyük Fırsat: Tech Istanbul Growth Başvuruları Başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Girişimcilere Büyük Fırsat: Tech Istanbul Growth Başvuruları Başladı
25.08.2024 18:05
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) girişimcilik ve teknoloji merkezleri faaliyetlerini sürdüren Tech Istanbul, girişimcilik programlarıyla girişimlerin hızlı büyümesine ve ölçeklenebilir iş modelleri inşa etmesine yardımcı olmaya devam ediyor. Tech Istanbul’un sunduğu en önemli fırsatlardan biri olan Tech Istanbul Growth programının başvuruları başladı.

16 Milyon İstanbulluya Denetleme İmkanı

Tech Istanbul Growth’a başvuran girişimciler, PoC (Kavram Kanıtı) süreçlerini İBB ile gerçekleştirerek, 16 milyon İstanbulluya ürünlerini denetme fırsatı elde ediyor. Program, İstanbul’un ihtiyaçlarına yönelik teknoloji tabanlı ürünü olan ileri aşama girişimleri, İBB, bağlı kuruluşlar ve iştirakleri ile bir araya getirip PoC fırsatı sunuyor. Ayrıca, girişimlere teknolojik ürünlerini İBB ile birlikte 16 milyon İstanbulluya tanıtma imkanı sağlıyor.

Son Başvuru Tarihi: 29 Eylül

Mobilite, çevre & enerji, mobil teknolojiler ve dijital dönüşüm alanlarında İstanbul’un kentsel sorunlarına çözüm geliştiren ve bu alanlarda satışa hazır teknolojik ürünü bulunan tüm girişimler için son başvuru tarihi 29 Eylül. Başvurular, Tech Istanbul’un web sitesi üzerinden alınmakta.

Süreçte Girişimcileri Neler Bekliyor?

Online başvuru değerlendirmesinin ardından, girişimciler birimlerle bir araya gelecek ve jüri değerlendirmesi gerçekleşecek. Seçilen girişimler, İBB, bağlı kuruluşlar ve iştirakleri ile PoC süreçlerine başlayacak ve 2 aylık PoC süreci ile ürünlerini test edebilecek. Başarıyla PoC gerçekleştiren girişimler, Tech Istanbul Demo Day sahnesinde yer alma hakkı kazanacak.

Growth programında desteklenen girişimciler, İBB’nin desteği ile 16 milyon İstanbulluya erişim sağlayabilecek, İBB networkünden yararlanabilecek, sayısız imkandan faydalanabilecek ve Tech Istanbul’un Şişli, Şişhane, Başakşehir ve Kayışdağı’ndaki 4 ofisini ücretsiz kullanabilecekler.

Tech Istanbul Hakkında

Tech Istanbul, bugüne dek 410’dan fazla girişimi destekledi ve bu girişimlerin toplam aldığı yatırım 21.9 milyon doları aştı. Ayrıca, Tech Istanbul’un 4 farklı lokasyonunda gerçekleştirilen 2.000’in üzerinde eğitim ve etkinlik, 108.000’in üzerinde katılımcıyı ağırladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.