ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2527
EURO
36,9972
ALTIN
3.026,84
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Op. Dr. Altınok Öz Basınla Kahvaltıda Buluştu

Op. Dr. Altınok Öz Basınla Kahvaltıda Buluştu
A+
A-

Kartal İYİ PARTİ Belediye Başkan adayı Op. Dr. Altınok Öz, yerel basın mensupları ile Hayden Gold kafede kahvaltı etkinliğinde buluşarak hem yapmak istediklerini ve projelerini hem de merak edilen soruları yanıtlayarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kartal’da ismi efsaneler arasında anılan ve gerek hekimlik döneminden gerekse de iki dönem yürüttüğü Belediye Başkanlığı döneminden dolayı Kartal’a damga vuran isimlerden olan Op. Dr. Altınok Öz, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde bu kez İYİ PARTİ saflarında yer alacağını açıklamış fakat gazetecilerle bir araya gelmemişti.

İYİ PARTİ KARTALDA İDDİALI

Açılış konuşmasını Kartal İYİ PARTİ İlçe Başkanı Av. İbrahim Ateş’in yaptığı ve “Kartal’da tüm iyi isimlerle ve dolayısı ile Op. Dr. Altınok gibi bir efsane ile seçime girdiklerini hatırlatarak, tüm ülkede olduğu gibi Kartal’da da her şeyin iyi olacağını söylediği kahvaltılı programda Belediye Başkan adayı Op. Dr. Altınok Öz, bir konuşma gerçekleştirerek Kartal’da neler yaptığını ve gelecekte neler planladığını anlattı. Başkan adayı Öz, ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle de kadın basın mensuplarına karanfil takdim ederek günlerini kutladı.

VİZYON EKSİKLİĞİ

Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’da yaptığı hizmetlerin detaylarını anlatırken, yerine gelen mevcut Belediye Başkanının kendisinin çalışma prensiplerine uymadığı için güzel bir yönetim gösteremediğini belirterek, kapatılan ya da devredilen Kapadokya otel ve Büyükada tesisi için “Vizyon eksikliği” tespitinde bulundu.

KARTALSPOR PİŞMANLIĞI

Kartalspor konusunda ise pişmanlıkları olduğunu tekrarlayan Op. Dr. Altınok Öz, Kartalspor için çok fazla fedakarlıkta bulunduğunu ve hem maddi hem de manevi olarak tüm gücüyle destek verdiğini belirterek “Yine de taraftarı memnun edemedim. Hem bunları yaptım. Hem de küfür edilerek protestolara maruz kaldım. Kartalspor komplo ile bilerek küme düşürüldü” diye konuştu. Başkan adayı Öz, taraftarın kendisinden özür dilemeden Kartalspor için hiçbir şey yapmayacağına da ayrıca vurgu yaptı.

“KARTALDA KİMSE RAKİBİM DEĞİL”

Kartal’da geçen son beş yılda yaşanan başarısızlığın altını çizen Op. Dr. Altınok Öz, “Onlara söyledim. Mevcut başkan ile yola çıkarsanız. Ben de aday olurum dedim. Son dakikaya kadar da bekledim. Ancak aldıkları kararı görünce aday oldum. Kartal’da kimse benim rakibim değil. Matematik yalan söylemez. Ben bu seçimi alacağım” dedi.

“İNTİKAM DUYGUSUYLA HAREKET ETMEM MÜMKÜN DEĞİL”

“Kartal’da kariyerin zirvesinde olmanıza rağmen neden geri döndünüz üstelikte bir başka partide siyaset yaparak” şeklinde sorduğumuz soruya ise Op. Dr. Altınok Öz, “Dışardan baktığımda Kartal’da eksiklikler gördüm. Demokratik hakkımı kullanarak aday oldum. Kimseyle de işim yok” diye yanıtlarken, devamında ise Nesimi’nin ünlü şiirinden bir pasaj okuyarak “Kah çıkarım gökyüzüne seyrederim alemi, kah inerim yeryüzüne seyreder alem beni” satırlarına atıf yaparak” devamında “Mevcut Belediye Başkanı 360 derece görebilseydi, halkın içine çıkabilseydi, onları kucaklayabilseydi, ihtiyaçlarını sorabilseydi böyle olmazdı. Bu yaşa gelmiş bazı şeylere sahip olmuşum. Böyle bir adamın intikam duygusuyla hareket etmesi mümkün değil. Herkes ne yaparsa kendine yapar. Ben Kartal’da seçimin kaybedileceğini gördüm. Eğer diğer arkadaşlardan biri aday olursa arkasında dururum dedim. Fakat yine de bu arkadaşta karar kıldılar. 10 yıl emek verdiğim ilçenin heba olmasına razı değilim dedim ve aday oldum. Bu kadar basit” diye yanıt verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.