ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2543
EURO
37,0286
ALTIN
3.026,20
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Kartallı Çevrecilerden Aydos Ormanı’nda Temizlik Seferberliği

Kartallı Çevrecilerden Aydos Ormanı’nda Temizlik Seferberliği
A+
A-

Kartal Belediyesi, çevreci gönüllülerle işbirliği yaparak temizlik seferberliği başlattı. Kartal Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, çevre gönüllüleri ile Aydos Ormanı poligon alanında temizlik çalışması yaptı.

Aydos Ormanı’na gelişi güzel atılan metal, pet şişe, plastikler, cam ve kâğıt gibi geri dönüştürülebilir malzemeler gönüllüler tarafından toplandı. Canpa Holding çalışanları ve Kartal Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen temizlik çalışması ile onlarca torba atık toplandı.

Kartal Belediyesi’nin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinlikte, piknikçilerin bıraktıkları çöpleri toplayan çevre gönüllüleri atıkları bertaraf edilmek üzere İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

Aydos Ormanı’nda yapılan temizlik seferberliğine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars ile birim müdürleri de katıldı. Başkan Yardımcısı Kars, daha temiz bir çevre için el ele veren gönüllülerin bu çalışmasının örnek bir davranış olduğunu vurguladı. Duyarlı çevre gönüllülerine teşekkür etti.  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.