ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2551
EURO
37,0141
ALTIN
3.025,41
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
20°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

İmam Aydın Maltepe Başkanlığı’na Aday Adaylığını Açıkladı.

İmam Aydın Maltepe Başkanlığı’na Aday Adaylığını Açıkladı.
A+
A-

Kartal Belediye Başkan yardımcılığından ayrılan İmam Aydın, 31 Mart yerel seçimlerinde Maltepe Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu CHP Maltepe ilçe başkanı Kenan Otlu’ya yaptı. Aydın, başvuru sonrası yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Bugün yeni bir gün, iç ve dış bedbahtlara rağmen yolumuza devam ediyoruz.
Yolumuz uzun ve meşakkatli ama yılmadan, yorulmadan Cumhuriyet Halk Partimizi iktidara taşıyacağız. Ülkemizi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda gidenler yönetmeli. Buna inancım tam ve bir adım geri atmadan kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.

Bugün bize zaman ayıran genç ilçe başkanımız Kenan Otlu’ya ve yönetim kurulu üyelerine, kadın ve gençlik kolu başkanları ve yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür ve şükranlarımı sunarım. Ayrıca bugün bizimle birlikte olup heyecanımıza ortak olan aileme, tüm dostlarıma, meslektaşlarıma ve basın emekçilerine çok teşekkür ediyorum.
Güzel yarınlarda buluşmak dileğiyle”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.