ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhphaberyerel haberibbkartal belediyesituzla belediyesidilovası belediyesipendik belediyesimaltepe belediyesiuğurmumcugökhan yükselimamoğluşadi yazıcı
DOLAR
34,2362
EURO
37,0089
ALTIN
3.023,51
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Gekas, Türkiye’ye Geri Döndü! TFF 3. Lig Ekibi Darıca Gençlerbirliği’ne İmza Attı

Gekas, Türkiye’ye Geri Döndü! TFF 3. Lig Ekibi Darıca Gençlerbirliği’ne İmza Attı
20.10.2023 11:52
A+
A-

Türkiye’de daha önce Samsunspor, Akhisarspor, Eskişehirspor, Konyaspor ve Sivasspor formalarıyla başarılı sezonlar geçiren Theofanis Gekas, bu kez teknik direktör olarak Türkiye’ye döndü. Gekas, TFF 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği’ne imza attı.

Kariyerinde yıllarca Almanya ve İspanya’da da forma giyen Gekas, Samsunspor’da başladığı Türkiye serüvenine 2013’te attığı gollerle Akhisarspor’da dikkatleri çekmişti.

Kulüpten sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

2014-2015 sezonunda döndüğü yeşil-siyahlıları golleriyle Süper Lig’e liderliğe kadar taşıyan Gekas, ülkemizde Konyaspor ve Eskişehirspor’da da forma giyip futbolu 2017 yılında Sivasspor’da bıraktı.

Teknik direktörlük kariyerinde ise daha önce Yunan ekibi Panegialios ve Akhisarspor’u çalıştırmıştı.

Panegialios ve Akhisarspor’daki teknik direktörlük kariyerleri sonrası Yunan futbol adamından sürpriz bir imza geldi. TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği, takımı Gekas’a emanet etti. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kulübümüz, Theofanis Gekas ile Futbol Direktörlüğü görevi için prensip anlaşmasına varmıştır. İmza töreni ve basın toplantısı 20 Ekim (bugün) cuma günü saat: 14:30’da Darıca Gençlerbirliği spor kulubü tesislerinde basına açık olarak düzenlenecektir.

Saat 15:30’da yapılacak olan antrenman’da basına açık olacaktır. 

Theofanis Gekas Kimdir?

1998 yılında profesyonel kariyerine doğduğu kentin takımı olan altyapısından yetiştiği Larissa’da başlayan Gekas; ülkesinde Kallithea ve Panathinaikos formaları giydikten sonra Yunanistan dışına ilk transferini 2006’da Almanya’ya yaptı.

Bundesliga’da Bochum, Leverkusen, Hertha Berlin ve Frankfurt’ta oynayan Yunan golcü, 2008 yazında kiralık olarak Premier Lig ekibi Portsmouth forması giydi. Gekas, Türkiye’ye ise ilk transferini 2012 kış transfer döneminde yaptı.

Ülkemizde sırasıyla Samsunspor, Akhisar Belediye, Konyaspor, Eskişehirspor ve Sivasspor formaları giyen başarılı forvet aktif futbol kariyerini de 2017 yılında Yiğido’nun formasını terlettiği sırada noktaladı.

Teknik direktörlük kariyerinde ise daha önce Yunan ekibi Panegialios ve Akhisarspor’u çalıştırmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.